Formula 10.0.6

02. 09. 2018.

Fa kupke – Island Vibes

15. 09. 2018.

Clean People Happy People

14. 09. 2018.

Pre mesec, dva, kada sam u Lilly-ju ugledala Clean People Happy People tečne sapune odmah sam ih ubacila u korpu ne gledajući previše o kom proizvođaču je reč. Bila sam oduševljena kako nazivom proizvoda tako i dizajnom samih proizvoda i ostalo mi nije ni bilo preterano bitno. Onda sam na kasi saznala da je u pitanju Lilly-jev brend i da imaju i čvrste sapune, kupke i vlažne maramice i odmah se vratila po sve te proizvode. Tako da vam danas donosimo utiske o svim proizvodima brenda Clean People Happy People.

Jesam li vam već rekla da sam zaljubljena u dizajn i naziv ovih proizvoda?! Zaista sam mislila da je u pitanju neka strana kompanija, koja proizvodi ultra fancy proizvode i igra se rečima. Clean People Happy people proizvode možete pronaći u dve varijante. Narandžastoj – orange, i plavoj – fresh. U plavoj liniji postoje tečni sapun, čvrsti sapun i kupka, dok se u narandžastoj liniji, pored ova 3 proizvoda nalaze i vlažne maramice. Nijedan od Clean people Happy People proizvoda nije testiran na životinjama i ne sadrže parabene, ali svi sadrže glicerin.

Tečni sapuni dolaze u polu-providnom pakovanju sa pumpicom, beličaste su boje, sadrže 475ml i koštaju oko 200 dinara.

Kupke sadrže 250ml i koštaju isto oko 200 dinara. Sedefasto su bele boje, neverovatno tečne i brzo se troše.

Obični, čvrsti sapuni imaju 100 grama i koštaju 65 dinara.

Toliko koštaju i orange vlažne maramice. U pakovanju se dobija 20 maramica, koje ne sadrže alkohol i veštačke boje.

Dosta je bilo o tehnikalijama, pređimo na utiske.

TEČNI SAPUNI

Pumpica super radi i ne izbacuje preveliku količinu proizvoda, uz to može da se zatvori. Kako je pakovanje polu-providno možete lepo da vidite koliko je proizvoda ostalo, što je meni uvek bitno. Tečni sapun FRESH za ruke mi se mnogo sviđa i nije mi isušivao ruke ni malo. Miris je svež i neverovatno prijatan i zadržava se na rukama, taman onoliko koliko ja volim – da ne bude prejak i da ne guši. ORANGE tečni sapun je iste teksture i isto “obavlja posao” kao i tečni sapun iz FRESH kolekcije, ali ja nikako ne mogu da podnesem miris ovog sapuna. I ne samo ja, nego ko god je došao u goste komentarisao je da miriše na jeftini osveživač za kola. Prenapadan, veštački miris pomorandže mene bukvalno guši, a i zadržava se na rukama dugo. Ja sam ovo rešila tako što s vremena na vreme u FRESH verziju sipam malo ORANGE sapuna, čisto da ga ne bacim, jer su po teksturi i dejstvu u pitanju dva stvarno dobra proizvoda, a i miris bude baš super tako.

 

ČVRSTI SAPUNI

Čvrste sapune retko koristim za ruke, već njima najčešće čistim peškiriće za skidanje šminke (između dva pranja u mašini) i za to su se pokazali super. Lepo otklone sve ostatke šminke i ostavljaju super miris. FRESH čvrsti sapun za ruke ima svež i prijatan miris, ali manje intenzivan od tečnog sapuna. Ipak, miris se zadržava na rukama isto koliko i miris tečnog sapuna. ORANGE čvrsti sapun, za razliku od svog tečnog kolege ima super miris i baš je osvežavajuć.

 

KUPKE

Kupkama se radujem uvek kao malo dete. Verovatno sam se, zbog tog preteranog uzbuđenja pre nego što sam počela da koristim ova dva proizvoda, baš razočarala ovim kupkama. Miris obe je prelep. Lepši od tečnih sapuna jer obe kupke u sebi sadrže i miris mentola. Blago hlade i prijatne su na telu, bez obzira da li ih nanosite samo rukama ili lufom. Ono što me je razočaralo je to što su neverovatno tečne (u rangu sa uljem za tuširanje), a sam otvor je poprilično veliki za njihovu teksturu pa uvek izađe ogromna količina proizvoda, koliko god se trudila da vodim računa. Obe kupke lepo pene, lako se razmazuju, lako i ispiraju. Miris se ne zadržava na koži ni najmanje. Još jedan minus ovim kupkama ide zato što sam primetila da su mi blago isušile kožu. Ništa drastično (kao što je to slučaj bio sa Balea kupkom), ali dovoljno da me koža oko ožiljka i sam ožiljak svrbe nakon tuširanja. Verovatno ću i njih pretvoriti u tečne sapune, nakon što potrošim one prave, pošto ruke ionako stalno mackam, pa ne verujem da će mi smetati.

 

VLAŽNE MARAMICE

Vlažne maramice postoje samo u ORANGE verziji. U pakovanju se dobija 20 komada maramica, koje su veoma vlažne. Ne sadrže alkohol, što ja obično volim kod vlažnih maramica, jer ih najčešće koristim za dezinfekciju ruku. Sa druge strane su odlične ukoliko brišete ostatke šminke sa ruku tokom šminkanja, ili swatch-eva. Takođe sam ih koristila i za osvežavanje tokom leta, jer mi prija njihov miris osvežavajuće pomorandže.

I to bi bilo to kada su naši utisci o Clean People Happy People kolekciji u pitanju. FRESH miris me je oduševio kod svih proizvoda i sigurna sam da ću kupiti i tečni i običan sapun ponovo. Tečni sapun je oduševio bukvalno sve koji su ga probali kod mene, jer mu je miris veoma osvežavajuć i prijatan. Što se ostatka kolekcije tiče, mislim da se ipak nećemo družiti ponovo. Ipak, moram još jednom da pohvalim tim koji je bio zadužen za dizajn logoa i naziva ovih proizvoda, stvarno sam oduševljena!

Jeste li probali neki od ovih proizvoda? Kakvi su vaši utisci?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.