Catrice Blush Box Glowing + Multicolour rumenilo

04. 07. 2020.

Korres kupka – ananas i kokos

22. 08. 2020.

Catrice Blush Box Water + Sweatproof rumenila

05. 07. 2020.

Nakon oduševljenja Catrice-ovim rumenilom o kom sam vam pisala juče, rešila sam da isprobam još nijansi i da “utvrdim” koje mi je favorit. Vratila sam roze nijansama koje su moj siguran izbor i odlučila se za Catrice Blush Box Water + Sweatproof rumenila.

Nijansa 020 Glistening Pink je baš, baš moj siguran izbor. Blago i rozikasto rumenilo, puno zlatnog praha koji prelepo sija na licu, verujem da odgovara gotovo svakom tonu kože sa našeg područja. Može se koristiti i kao senka i veoma je nežno i prelepo na licu.

Sa druge strane nijansa 050 Burgundy je putpuni izlazak iz moje zone komfora, što se nije pokazalo kao najsjajnija ideja. Rumenilo je prelepo, tamno i pomalo vuče na ljubičasto, ali je na mom veoma svetlom tenu pretamno. Svakako, ukoliko volite tamnija rumenila, mogu i nijansu 050 da vam preporučim, a verujem da će svima lepo stajati na preplanulom tenu. Ono takođe sadrži veoma sitan zlatan prah, ali se on jedva primećuje na licu. Svakako, ova nijansa rumenila je feeenomenalna kao veoma velika senka za oči. 

Sva Catrice rumenila koja sam do sada probala su veoma lepo pigmentovana, ali se lako blendaju i nadograđuju. Preporučujem vam da počnete sa manjom količinom i da ih nadograđujete, ali bez obzira da li volite da ozbiljno zarumenite obraze, ili da boje bude samo u tragovima. Ne truse se i veoma se sporo troše, što sam vam napomenula i juče, kada je njihovo multicolour rumenilo u pitanju. 

Cena Catrice Blush Box Water + Sweatproof rumenila je 520 dinara i verujem da će vam se svideti koliko i meni. Svakako čekamo utiske :) 

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.