Velika čarolija – Elizabet Gilbert (VIDEO) + GIVEAWAY

08. 12. 2019.

Balea California Love losion za telo

20. 12. 2019.

Balea pilinzi za telo

19. 12. 2019.
Beauty Bang Theory - Velika čarolija

Slagala bih kada bih rekla da su me Balea pilinzi za telo oduševili na prvu. Zapravo bila sam ravnodušna prema njima, sve dok ih nisam potrošila. Sada sam sigurna da ću ih kupiti ponovo! 

Balea pilinzi za telo u tubici (kako ih ja zovem) su mi na prvu bili više kupka, nego piling. Najviše zato što sam navikla na onaj njihov piling u teglici (koliko sam samo originalna kad opisujem proizvode). Piling u teglici je ozbiljno jak piling koji neće odgovarati svima i koji ne bi trebalo da koristite često, kako ne biste oštetili kožu ili je dodatno isušili.

Sa druge strane, ova dva pilinga su blaži, mirišljaviji i pogodni za češću upotrebu i za osobe sa osetljivom kožom. Letos nisam bila oduševljena jer mi nisu bili potrebni kao sada kada je počela zima. Ova dva proizvoda su fantastična ukoliko vam se perutaju listovi kao meni, a ne želite da “derete” kožu svakih par dana. Koristila sam ih naravno i na celom telu i nemam ni jednu zamerku! Koža je mekana i mirišljava! Još jedan plus odlazi i što nema masnog osećaja na koži, za sve vas kojima se to ne sviđa. Jedina zamerka je pakovanje i nešto uži otvor za ovako gust proizvod, pa morate nešto jače da stignete tubicu.

Za zimu vam preporučujem prvi, ljubičasti – Calm down piling, jer mirise na vanilu i praznike🎄. Plavo pakovanje ima čudan miris koji je jako teško opisati. Nije intenzivan i ne zadržava se na koži, koliko i vanila.

Cena im je oko 250 din i dugo će trajati ako ih koristite dva do tri puta nedeljno kao ja. Odlični su da “pregurate” između dva ozbiljnija pilinga, ako takve uopšte volite. Naravno, oba su iz DM prodavnica.

Fotografija: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.