Korres kupka – ananas i kokos

22. 08. 2020.

Korres šampon za masnu kosu

25. 08. 2020.

Balea Calm Coco piling za telo

23. 08. 2020.

Prošli put kada sam kupila Balea pilinge u tubici nisam bila oduševljena na prvu. Očekivala sam grublje i gušće pilinge. Balea Calm Coco piling sam kupila znajući šta mogu da očekujem – ređi i blaži piling, koji će mnogi okarakterisati više kao kupku, nego kao piling. Međutim, shvatila sam da i ovakvi proizvodi i te kako imaju svoju funkciju! 

Balea piling za tuširanje ima miris kafe i kokosa. Mene podseća na neki kolač ili sladoled. Piling zrnca su veoma sitna i blaga, ali je koža nakon korišćenja mekana na dodir i lepša na izgled. Proizvod je spakovan u tubicu koja ima 200ml i 50% tubice napravljeno je od recikliranih materijala. Cena mu je oko 250 dinara. U pitanju je limitirana kolekcija, mada Balea uvek ima ovaj tip proizvoda, samo im menja miris. 

Zašto volim Balea Calm Coco piling. Mislim da je odličan izbor tokom cele godine jer ga možete koristiti češće nego grublje i gušće pilinge. Takođe, leti je odličan jer bih rekla da bolje skida proizvode sa zaštitnim faktorom sa tela, dok je zimi super za delove tela koji se perutaju (u mom slučaju listovi), a koje ne možemo baš svaki dan da trljamo grubim pilinzima. 

Još jedan plus dajem ovom proizvodu jer je ujedno i kupka. Nema potrebe koristiti još jedan proizvod pored njega u tušu. Pored toga, iako ostavlja kožu mekanom i nežnom na dodir, nema masnog traga koji je karakterističan za mnoge grublje pilinge (ja ne volim uljane pilinge da koristim preko dana, tokom leta), Nakon Balea Calm Coco pilinga možete odmah da se obučete i ni na koji način neće opterećivati kožu tokom vrućina. 

Volite li grublje ili blaže pilinge?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.