Balea pilinzi za telo

19. 12. 2019.

Herbal Essences White Grapefruit & Mosa Mint šampon i balzam

21. 12. 2019.

Balea California Love losion za telo

20. 12. 2019.

Negde u oktobru kad krenu kiše, sivi dani koji se završavaju u 4 popodne moje raspoloženje ode dole. Smara me kiša, smara me mrak i počinjem da nalivam čajevima i da uživam u svemu što ima orašasti miris ili miris cimeta. Ova godina je, složićete se, neverovatna. Dobro, mrak pada u 4 popodne svakako, ali sunce i topli dani su predivni i maksimalno ih koristim. Evo ga kraj decembra, a ja se i dalje mackam citrusnim mirisima i tripujem leto u glavi. Otuda krajem godine recenzija za Balea California Love losion za telo koji podseća na leto od pakovanja do mirisa.

Bočica od 200ml i po ceni od 200-250 dinara, verujem da je privukla mnoge. Balea ima nekoliko različitih mirisa istog ovog losiona, pa i ukoliko želite nešto što miriše na novogodišnje kolačiće, sigurno možete da pronađete i takav miris. Već smo vam pisale o Do what you love losionu, tako da ka njemu ide preporuka ukoliko ste se prebacili u jesenje mirise.

Balea California Love losion ima kremastu teksturu koja se lepo razmazuje po koži, ali nemojte da preterujete sa količinom. Kao i ostali Balea losioni, ukoliko koristite previše proizvoda, velika je verovatnoća da će ostaviti bele tragove. Ali ukoliko nanosite malo po malo, ovaj losion se lepo razmazuje i brzo upija, pa možete odmah da se obučete, bez bojazni da će ostaviti masne tragove po garderobi. 

Miris mu jeste citrusni, ali sa notom nečeg slatkog. Zvanično, na pakovanju piše da je u pitanju miris limete i bobičastog voća i mogu da se složim sa tim opisom. Sadrži suncokretovo ulje koje neguje kožu i štiti je od isušivanja. Koža je odmah nakon mazanja mekana, ali tek nakon sat ili dva postaje baaaaš mekana (takođe očekivano od Balea losiona) i pružiće sasvim dovoljnu hidrataciju tokom celog dana, čak i ukoliko vam je koža tela suva tokom zimskog perioda. 

Kako mi je ovo već drugi Balea losion iz iste kolekcije, samo različitog mirisa, sigurna sam da ću im se i ubuduće vraćati, jer su mi se oba svidela. Mirisa je mnogo, stalno ima novih (ali i limitiranih), pa sam sigurna da će svako naći nešto što im odgovara. Možete ga kupiti u svim DM prodavnicama. 

Čime negujete kožu tela ovih dana?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.