Bubble Maker

12. 01. 2020.

Alvede piling od kafe

15. 01. 2020.

Alverde uljani losion – jasmin i susam

14. 01. 2020.

Kada sam snimila video o 20 Alverde proizvoda, pitala sam vas za preporuke. Alverde uljani losion – jasmin i susam bio je među proizvodima koje ste najviše preporučivali. Kada sam ga kupila očekivala sam da će biti podjednako dobar kao i njihov losion sa kakao puterom i hibiskusom, ali zapravo je mnogo bolji!

Zvaničan naziv ovog proizvoda je Alverde kremasto-uljani losion – organski jasmin i organski susam. Na pakovanju piše da je namenjen veoma suvoj koži. “Kombinacija prirodnog babasu ulja, susamovog ulja i ulja jezgra koštice kajsije visoke vrednosti se stapaju u mekanu teksturu i dugotrajno hidriraju. Blagotvorna negujuća formula sa cvetom jasmina i susama iz kontrolisane organske proizvodnje se brzo upija, čineći kožu osetno elastičnom. Sertifikovana prirodna kozmetika. Bez čisto sintetičkih mirisa, boja i konzervansa. Sirovine iz kontrolisane organske proizvodnje. Bez sastojaka na bazi mineralnih ulja. Pogodno za vegane i vegetarijance”. Sadži 200ml i košta oko 250 dinara.

Na vrhu liste sastojaka nalaze se voda, sojino ulje, zatim glicerin, pa alkohol. Susamovo ulje, kao i ekstrakt jasmina nalaze se tek u trećem redu sastojaka, ali ovom proizvodu ništa ne zameram! Ima tendenciju da ostavi bele tragove prilikom razmazivanja – kao i ostali Alverde i Balea losioni – ukoliko preterate sa količinom, ali se razmazuje neuporedivo lakše i lepše od ostalih. Miris mu je prelep – slatkast, ali sa malo Jasmin gorčine i zadržava se na telu, taman toliko da vas ne guši, ali da vam koža svakako miriše. 

Za moje oduševljenje ovim proizvodom zaslužan je osećaj na koži! Pretpostavljam da zbog velike količine raznih ulja koje ovaj losion sadrži ostavlja na koži prelep film koji je negde između ulja i losiona – ne previše mastan kao od nekih ulja da ne možete da se obučete, ali ne ni skoro neprimetan – kao kod običnih losiona i mleka. 

Alverde uljani losion – jasmin i susam ostavlja kožu mekanom i hidriranom. Daje joj prelep sjaj, koji će izgledati prelepo na koži pogotovo kada dođe leto. Nije težak na telu, već veoma prijatan. Hidratacija traje tokom celog dana i ukoliko imate suve delove na telu (meni su listovi najkritičniji) ovaj losion će vas spasiti! Nije bez razloga bio u godišnjim favoritima nakon samo jedne bočice! 

Alverde uljani losion – jasmin i susam je za mene win win proizvod – odlično hidrira, koža mi izgleda prelepo i miriše predivno, a uz to ima i fantastičnu cenu! Još jedan plus dajem i tome što se zbog uljane teksture lako razmazuje i samim tim sporo troši. Najiskrenije ne mogu da vam dovoljno preporučim ovaj losion. Bez obzira na alkohol u sastavu, nije me iziritirao ni jednom i prezadovoljna sam ovim proizvodom! 

Šta vi više volite? Mleka/losione ili ulja za negu tela?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.