Le Petit Marseillais Gentle Purifying

13. 05. 2020.

Ziaja Acai Berry proizvodi za lice – nakon 2 meseca testiranja

16. 05. 2020.

Ziaja Acai Berry Body Mousse

15. 05. 2020.

Kada sam nedavno, u potrazi za novom mazalicom za telo, zagledala desetine pakovanja na polici, pažnju mi je privukao Ziaja Acai Berry body mousse. Bile su potrebne samo 4 reči da se bez razmišljanja odlučim za njega. Na pakovanju piše against tech neck effect, a kako sam počela da primećujem izraženije pregibe na vratu i dekolteu, želela sam da probam i ovaj mousse, odnosno penu za telo. 

Na pakovanju piše: “Antioksidativna hidrantna pena s acai bobicama, za opuštenu, beživotnu i osetljivu kožu i s anti “tech neck” učinkom (protiv bora nastalih upotrebom mobilnih uređaja i gedžeta). Efikasno neguje,omekšava i zaglađuje epiderm. Sadrži kompleks prirodnih aktivnih sastojaka: akai bobice, beta glukan, shea maslac, vitamin E, hijalurnosku kiselinu”.

Ziaja Acai Berry body mousse je bukvalno mousse. Ima prelepu teksturu koja je vazdušasta i koja se veoma lako razmazuje pa nije potrebno previše proizvoda. Čak sam i iznenađena koliko mi dugo traje, imajući u vidu da slični proizvodi obično nestanu brzo. Uz to moram da spomenem i apsolutno najlepši miris kada je bilo koja mazalica, koju sam do sada koristila, u pitanju. Miriše voćno i osvežavajuće, ne guši i zadržava se taman toliko da poželite da se njušnete s vremena na vreme

Ova pena / mus za telo me je oduševila i zbog osećaja na koži. Prvo koža prelepo sija. Ne ostavlja mastan sloj na koži, već koža ima predivan sjaj i zdrav izgled. Pored toga koža je hidrirana i bez obzira na hladno vreme i centralno grejanje koža mi je bila nahranjena i glatka. 

Što se tiče anti “tech neck” efekta, mislim da se bore ne mogu ispeglati nakon mesec dana korišćenja nekog proizvoda. Uz to moram da priznam da ovaj mus jesam koristila na dekolteu, ali ne i na vratu, kako ne bih izmastila kosu, koja se i ovako prebrzo masti. U svakom slučaju, bez obzira što je anti “tech neck” fraza zbog koje sam kupila proizvod, nisam zaista očekivala da će mi bilo koji proizvod obrisati deceniju lošeg držanja i neustajanja od laptopa. 

Ziaja Acai Berry body mousse je već nakon prvog mazanja postao moj favorit i od mene imate apsolutno sve preporuke da ga probate. Mislim da čak ni tokom toplijeg vremena neće biti pretežak na koži. Ja ću mu se sigurno vratiti, a vi mi pišite utiske, kada ga probate! Cena Ziaja Acai Berry body mousse -a je 530 dinara, dok je na popustu 420 dinara. Sadrži 400ml. Ako mene pitate, vredi svakog dinara! 

Čime se vi mackate ovih dana?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.