Nefavoriti 2017. godine

29. 05. 2018.

Deborah MilanoRED crveni karmin

17. 06. 2018.

Oriflame Floral Embrace kolekcija

15. 06. 2018.

Moram da priznam da nemam naviku da kupujem kozmetiku preko kataloške prodaje. Ni sama ne znam zašto, pošto se ne sećam da su me takvi proizvodi nekada razočarali. To što vam pišemo danas o predivnoj i cvetnoj Oriflame Floral Embrace kolekciji zahvalite Saši (verujte mi i ja sam), koja dokazano ima bolje navike od mene!

Oriflame Floral Embrace kolekcija sadrži kupku, kremu za ruke i sapun za ruke. Dolazi u nestvarno lepom, cvetnom i pastelnom pakovanju! Miriše na proleće i sunce (zvanično miriše na božur i visteriju btw). Recenzija ovih proizvoda nije bila planirana. Htela sam da samo ove sjajne fotke, uz mini recenzije,  iskoristim na Instagramu, ali kada mi je Saša prosledila proizvode na testiranje, nisam mogla da odolim, a da Vam ne kažem koju reč više.

Počećemo od sapuna, koji ima 75g i košta 180 dinara. Miriše najlepše među ova 3 proizvoda, nekako najsvežije. Svoj “posao” obavlja kao i svaki drugi sapun, ali me je miris koji se oseća u celom kupatilu oduševio! Moje ruke nisu “zahtevne” i retko koji sapun mi baš ne prija, pa je to bio slučaj i sa ovim.

Kupka je u preslatkom pakovanju koje me, ne znam zašto, podseća na vintage staklena pakovanja. Proizvod ima 250ml i cena mu je 500 dinara. Kupka u pakovanju ima dosta jak miris, ali se tokom tuširanja on dosta ublaži i postane mnogo prijatniji. Celo kupatilo miriše nakon tuširanja, ali se na koži ne zadržava predugo. Lepo se razmazuje, nije potrebna velika količina proizvoda, ne peni previše i nije mi isušila kožu. Ipak, imajući u vidu odnos količine i cene, kao i to da nije “ništa specijalno”, nisam sigurna da mogu da je preporučim.

 

A sada zvezda Oriflame Floral Embrace kolekcije. Odmah moram da vam kažem da sam ja zavisnik od krema za ruke. Od srednje škole ih stalno koristim i ne mogu bez njih. I baš tad, pre 10 godina stalno sam koristila Oriflame kremice i ne znam zašto sam ih zaboravila. Oriflame Floral Embrace krema za ruke me je oduševila. Prvo, počela sam da je koristim nakon skidanja gel noktiju, kada mi je zaista potrebna dobra nega. Odlična je i za ruke i za zanoktice. Ne samo da čini ruke vizuelno lepšim, nego ih zaista i hidrira. Upija se veoma brzo! Kao neko ko radi za laptopom po ceo dan ovo mi je jedna od najbitnijih stavki. Pored toga miris se zadržava na rukama, ali ne toliko da guši, već ga osetite ponekada i to me je isto oduševilo kod ove kremice. Puna cena ove kremice je 380 dinara za 75ml proizvoda.

I to bi bilo to! Neplanirana, a veoma draga recenzija. Više informacija o Oriflame Floral Embrace proizvodima možete pročitati ovde. Javite nam utiske ako se odlučite da probate neki od ovih proizvoda!

Imate li naviku da kupujete proizvode preko kataloške prodaje? Koji su vam omiljeni?

 

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.