Golden Rose WOW! u nijansi 61

09. 09. 2015.

LUSH – Let the Good Times Roll

21. 09. 2015.

NYX tečni karmin u nijansi Antwerp

15. 09. 2015.

Kada sam nedavno dobila na poklon NYX Soft Matte Lip Cream u nijansi Antwerp, moram da priznam da se nisam previše obradovala, zbog lošeg iskustva sa nijansom Copenhagen iz iste kolekcije. Nadala sam se da će Antwerp biti drugačije formule, jer je nijansa dosta svetlija, ali ni ona me nije oborila sa nogu. Karmin je svetloroze boje, ali se nijansa menja u zavisnosti od osvetljenja. Ima više roze pigmenta nego što je boja pakovanja i dosta je svetliji pa imajte to na umu ukoliko se odlučite da ga kupite.

Svi NYX Soft Matte Lip Cream karmini dolaze u pakovanju karakterističnom za sjajeve za usta, sa sunđerastim aplikatorom. Aplikator je klasičnih dimenzija i omogućava precizno nanošenje. Formula Antwerp karmina kao i osećaj na usnama su predivni odmah nakon nanošenja. Nanosi se ravnomerno i ono što je mene najviše oduševilo jeste da ovaj karmin nije ni malo lepljiv, ni tokom nanošenja, ni kada se osuši. Na usnama već nakon nekoliko minuta izgleda potpuno mat. Ima sladak miris koji ubzo nakon nanošenja nestaje.

Beauty Bang Theory - NYX Antwerp on the lips

Ono što mi se nije svidelo jeste da ovaj karmin ne popunjava borice na usnama, tako da vam usne izgledaju vrlo neuredno kada se nasmejete na primer. Čim se osuši kreće da se sakuplja po uglovima. Skida se neravnomerno i vrlo brzo nestaje sa unutrašnjeg dela usana, čak i ukoliko ništa niste jele ili pile. Za razliku od Copenhagen-a, Antwerp možete popravljati bez bojazni da će izgledati ružno, ali se i drugi sloj ponaša kao prvi, tako da njime ništa ne postižete, jer i on ubrzo nestaje i izgleda neuredno.

Celokupnu ponudu NYX šminke možete pronaći u prodavnicama Alexandar Cosmetics-a ili na njihovom sajtu. Cena Soft Matte Lip Cream tečnih karmina je 630 dinara.

Da li ste probale neku drugu nijansu iz Soft Matte Lip Cream kolekcije? Imate li drugačija iskustva sa njima?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.