Biodermin piling za lice

06. 11. 2015.

NUXE Reve de Miel krema za ruke i nokte

12. 11. 2015.

Maybelline – Pink So Chic

09. 11. 2015.

Odavno ni jedan proizvod nije podigao prašinu kod ljubitelja šminke u Srbiji, kao Maybelline Color Drama olovke za usne. Kada su se pojavile na našem tržištu, krajem prošle godine, mesecima nije bilo moguće pronaći sve nijanse u prodavnicama. Nedavno sam konačno uspela da kupim nijansu 110 Pink So Chic, koju sam dugo tražila. Ove olovke mogu se pronaći u Lilly-ju i DM-u, cena im je oko 250 dinara (na popustu koštaju oko 200 dinara). Ukupno je dostupno 10 nijansi.

Beauty Bang Theory - Maybelline Color Drama olovka Pink So Chic na usnama

Ova olovka izuzetno je kremasta, mekana i vrlo lako se nanosi. Boja ostaje ravnomerno na usnama, ne ističe suve delove, a pigmentacija ovog proizvoda je neverovatno dobra. Pink So Chic bez obzira na naziv u sebi ne sadrži roze boju, već je tamne nijanse, između ljubičaste i bordo. Ima satensku zavšnicu. Ostaviće boju na čaši i slamčici. Maybelline Color Drama olovka traje na usnama nekoliko sati. Čak i ukoliko jedete i pijete neće u potpunosti nestati sa usana. Ravnomerno se skida i neće se sakupljati u uglovima usana.

Jedina mana koju ova olovka ima je to što je dosta mekana i kremasta, pa to pravi problem prilikom rezanja. Više puta mi se desilo da ne mogu da je zarežem, pogotovo ukoliko je napolju toplo. Preporučujem vam da je pre rezanja stavite u zamrzivač na 10-15 minuta kako biste je lakse i bolje zarezali.

Koja nijansa Maybelline Color Drama debelih olovaka za usne je vama omiljena?

2 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.