Šampon za brži rast kose

21. 11. 2015.

Kathleen Lights – Miami Fever

27. 11. 2015.

Trepavice zaista rastu od ovog seruma!

24. 11. 2015.

Nikada nisam bila zadovoljna izgledom svojih trepavica. Gornje trepavice su bile kratke, ravne i retke, a donje nikada nisam imala. Pre 5-6 godina sam počela sam ih da mažem ricinusovim uljem, koje je pomoglo vrlo malo, tako da sam ubrzo digla ruke od pokušaja da imam lepe trepavice, a onda sam se pre godinu dana prvi put susrela sa Mavala Double Lash serumom za trepavice i obrve. Moje oduševljenje ovim proizvodom možete pročitati u nastavku :) .

Mavala je švajcarska kompanija koja je serum Double Lash predstavila još 1967. godine, ali je nedavno unapredila formulu. Proizvođač tvrdi da ovaj proizvod sadrži prirodne sastojke bogate vitaminima i proteinima koji obnavljaju i podstiču rast novih trepavica, ali i smanjuju opadanje trepavica i obrva. Formula je dermatološki i oftamološki testirana. Ne sadrži parabene. Serum za trepavice se nalazi u staklenoj bočici sa četkicom koja izgleda kao četkica za maskaru. Spakovan je u kutiju sa uputstvom za upotrebu. Rok trajanja je 6 meseci od otvaranja.

U uputstvu piše da se ovaj proizvod nanosi uveče na čiste trepavice, svakodnevno. Ja ga nisam koristila svakodnevno, već kada se setim. Kako nisam imala donje trepavice, serum sam na donjem kapku mazala na kožu kapka. Na gornjem kapku sam se trudila da što više priđem korenu trepavica i koži. Kada nanesete serum na trepavice i obrve on ih blago ukruti. Lako se ispira vodom, tako da vam neće praviti probleme prilikom skidanja.

Beauty Bang Theory - Mavala Double Lash serum za trepavice eye

Potrošila sam prvu bočicu ovog seruma i počela da koristim drugu. Na slici iznad možete videti kako mi izgledaju trepavice nakon prve bočice. Imajte na umu da ja nisam imala ni jednu donju trepavicu. Rezultate korišćenja ovog proizvoda videla sam već nakon nekoliko dana. Donje trepavice počele su da mi rastu, duge i čvrste. Gornje trepavice su postale gušće, duže, crnje i, čini mi se, uvijenije. Nakon druge bočice, opet ću vam pisati i reći vam da li sam i dalje zadovoljna. Nanosila sam ga i na obrve i one su isto postale gušće i tamnije.

Jedinu zamerku imam na staklenu bočicu u koju je ovaj serum spakovan. Predlažem vam da skinete nalepnicu sa nje kako biste mogli da vidite koliko proizvoda je još ostalo i da je držite okrenutu, na poklopcu, jer će tako cela četkica biti u serumu. Zbog oblika bočice i četkice nisam uspela da serum potrošim do kraja, pošto poslednja 2-3mm proizvoda nikako ne mogu da izvučem četkicom.

Mavala Double Lash serum za trepavice i obrve je moj omiljeni kozmetički proizvod ikada! Nastaviću da ga koristim i kupujem. Mogu ga preporučiti zaista svim devojkama koje su nezadovoljne svojim trepavicama i garantujem da ćete ga zavoleti već nakon nekoliko dana. Cena ovog proizvoda je oko 15€ i kod nas se još uvek ne može pronaći.

Da li ste do sada koristili neki serum za trepavice? Koji biste nam preporučili?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.