Bioderma micelarna voda

30. 11. 2017.

BH Cosmetics četkice

07. 12. 2017.

Fix+

06. 12. 2017.

MAC Cosmetics Prep+Prime Fix+ sprej je kultni proizvod, složićete se. Verujem da nema zaljubljenika u kozmetiku koji nije probao ovaj sprej. Vrlo tvrdoglavo sam smatrala godinama da meni ovako nešto nije potrebno, jer se, jelte, retko šminkam, a i ti sprejevi za setovanje, čemu to služi uopšte?! Ne znam zašto sam kupila Fix+ sprej. Valjda sam mislila da, kao blogerka ne mogu da ga ne probam, pa ako mi se ne svidi, imam kome da ga prosledim. Odmah da vam kažem, nigde ovaj sprej ne mrda od mene!

MAC Cosmetics Prep+Prime Fix+ sprej je višenamenski proizvod. Možete ga koristiti pre nanošenja pudera kako bi hidrirao kožu. Možete ga nanositi posle nanošenja praškastih proizvoda kako bi smanjio eventualni “brašnjav” izgled na vašem licu i na kraju možete ga koristiti za pojačavanje pigmenta senki.

Kutija Fix+ spreja je puna šljokica i čini me izuzetno srećnom kad god je vidim. Dolazi u pakovanju od 100ml i košta nešto manje od 3000 dinara. Ima pumpicu koja je odlična i veoma lepo raspršuje sprej, ali obavezno odmaknite sprej od lica koliko god možete. Uvek je bolje da prsnete još jednom, nego da vam kapljice klize po licu i unište sav trud. Pumpica može da se zaključa, što je sjajno za putovanja. Kod nas ga možete kupiti u MAC radnji u Ušću u Beogradu i u novootvorenoj radnji u Novom Sadu. Složićete se da je u pitanju dosta skup proizvod i verujem da se pitate vredi li?

Sećate se kako sam spomenula da se Fix+ može koristiti na tri načina? Kada ga koristim kao sprej pre šminkanja neverovatno je koliko hidrira kožu i koliko puder lepše izgleda nakon toga. Manje se uvlači u pore i lepše klizi po koži. Predlažem vam da kraj sebe imate lepezu, jer je Fix+ spreju potreban bar minut ili dva da se osuši na koži, a mene obično mrzi da čekam toliko. Ne ostavlja nikakav trag na koži, čak se ni pod prstima ne oseća, samo, nekako magično, poboljša stanje vaše kože!

Kada je u pitanju nanošenje nakon praškastih proizvoda, u tu svrhu ne mogu dovoljno da ga nahvalim! Ujednači ten, istakne highlighter, smanji “brašnjavost” lica i učini da vam lice zaista izgleda kao sa Instagrama! Nisam primetila da mi produžava trajanje šminke na licu, ali ja nikada ne nosim puder na licu duže od par sati, tako da nisam baš najbolji kandidat za to testiranje.

Kao sredstvo za pojačavanje pigmenta ga retko kada koristim, ali ako se pitate da li pravi razliku, znajte da pravi, i to kakvu! Fix+ će i od slabo pigmentovane senke napraviti veoma pristojnu senku! Super je i ako imate neke senke ili pigmente koji nisu ispresovani, lepo ih drži na mestu da ne bi leteli na sve strane.

MAC Fix+ sprej je proizvod koji ću iznova kupovati i koji ću uvek rado koristiti! Stoji mi na stolu, na svom počasnom mestu, kako bih ga uvek videla i iskoristila kad god se šminkam.

Jeste li probali MAC Cosmetics Prep+Prime Fix+ sprej? Kakvi su vaši utisci?

Sve fotografije: Lazar Novaković

2 comments

  1. Slažem se sa svim napisanim, i kao što sam do sada već komentarisala negde, ovo je proizvod koji na prvu pumisao apsolutno nije neophodan, ali onda kada ga koristim, shvatim da bez njega ne mogu. :D

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.