Fancy Handy kaktus krema za lice

02. 12. 2018.

NYX Alabama – Matte Lipstick

12. 12. 2018.

L’oreal La Vie En Glow paleta highlightera

04. 12. 2018.

U poslednje vreme, krajnje neplanirano smo se bacile na testiranje raznih highlightera. Nije da se bunimo, naprotiv. Ne znam šta ima u highlighterima što je toliko hipnotišuće, niti kako su ljudi živeli u eri pre highlightera, ali mi uživamo u svakom! Danas je na red došla L’oreal La Vie En Glow paleta highlightera, koja nije samo lepo pakovanje i dobro ime, već je i sam proizvod sjajan! Ostavljam vas Milici, znate da ja ne volim previše da pametujem kada je šminka u pitanju, kad već imam nju :).

L’oreal La Vie En Glow je odlična paleta highlightera, koja je možda za nijansu potrebnija šminkerima, ali daleko od toga da joj i u “kućnoj” upotrebi nećete naći namenu, za bar 2 nijanse, od ukupno četiri. Sadrži kokosovo ulje, što je vrlo čudan sastojak za highlightere, ali daleko od toga da kokosovo ulje (ili kokos u bilo kojoj formi) može išta da pokvari. Pigmentacija svih nijansi je odlična i prelepo izgledaju na licu. Ne truse se, a mogu da se nadograđuju. Cena joj je oko 1700 dinara.

Prva nijansa 01 Sundust je meni najlepša i nijansa koju sam najviše koristila. U pitanju je šampanj-zlatna boja, koja prelepo izgleda i na najsvetlijim devojkama i super je kao dnevni highlighter. Drugu nijansu – 02 Blazing gold sam vrlo često kombinovala sa prvom. U pitanju je nešto jača i žuća zlatna nijansa, koja i samostalno i u kombinaciji sa 01 nijansom izgleda super.

Poslednje dve nijanse sam nekoliko puta koristila kao senke. Treća nijansa – 03 After love, je rose gold nijansa, možda čak i najviše pigmentovana i najmekša na dodir, dok je četvrta – Bronze kiss, previše zlatna, žuto i neprirodno, čak i za highlighter. Ukoliko volite da imate baš jak highlighter, možda će vam poslednje dve nijanse odgovarati, a ukoliko ipak volite prirodniji izgled, koji nije ni previše zlatan ni previše roze, onda se odlučite za prve dve nijanse.

U svakom slučaju ova paleta je ozbiljno dobar proizvod, koji se ne troši brzo i traje dugo na licu. Pakovanje je čvrsto, malo, tanko, tako da sa njom možete lako da putujete ili odlazite na šminkanja. Možete je kupiti u Lilly i DM prodavnicama.

Jeste li probali neki od L’oreal highlightera? Koji vam je omiljeni?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.