Galeries Lafayette lakovi za nokte

15. 10. 2016.

Ingrid Makeup Base

21. 10. 2016.

L’oreal La Palette Nude – 01 Rosé

18. 10. 2016.

Danas je tužan dan u BBT timu. Došlo je vreme da napišemo našu prvu negativnu recenziju o nekom L’oreal proizvodu. U pitanju je La Palette Nude u nijansi 01 Rosé, a evo i zašto nam se nije svidela.

Pre svega red je da vam kažemo da je u pitanju paleta koja sadrži 10 prelepih nijansi. Možete je  pronaći u svakom Lilly-ju i DM-u po ceni od nekih 2000 dinara. Sama paleta napravljena je izuzetno kvalitetno, od tvrde plastike, sa ogledalom u poklopcu. Tanka je i kompaktna, sa čvrstim zatvaranjem, što je čini idealnom ukoliko želite da putujete sa njom. U pakovanju se dobija i četkica koja sa jedne strane ima sunđerasti aplikator, dok je sa druge strane mini četkica za blendanje, koja je prilično mekana i može biti od koristi.

Pored nijanse 01 Rosé, čini mi se da se u ponudi mogu pronaći i palete u nijansama Nude i Smokey. Sa druge dve kombinacije boja nemamo iskustva, tako da se naše mišljenje zasniva isključivo nakon testiranja palete 01 Rose.

Senke iz L’orealove La Palette Nude paletice su očajne pigmentacije i to je najveći problem koji imamo sa ovom paletom. Na fotografiji ispod smo na polovinu moje ruke namazale Avon bazu za senke, dok na drugoj polovini ruke nemam ništa. Možete videti da su senke nanete bez baze gotovo nevidljive. Kada se nanesu preko baze boje postaju intenzivnije, ali imajte na umu da smo na fotografiji ispod senke nanosile nekoliko puta kako bi se bilo šta videlo.

Beauty Bang theory - loreal la palette nude swatch

La Palette Nude paleta sadrži 6 šimerastih i 4 mat senke. Sve senke se krune, šimeraste više od mat, sa izuzetkom pretposlednje (mat crne) nijanse koja se trusi više od svih ostalih. Još jedan razlog zašto nam se ova paleta ne sviđa, je to što se čak i slab pigment koji senke imaju u potpunosti izgubi kada počnete da blendate senke četkicom. Ukoliko imate već ovu paletu i želite da je na bilo koji način iskoristite, trudite se da senke nanosite prstima, jer se tako pigment najbolje prenosi na kapak i trudite se da ih što manje blendate. Poslednja (skroz desno) senka iz La Palette Nude nam je na prvi pogled bila favorit, sve dok je nismo isprobale. Iako u paleti izgleda kao izuzetno zanimljiva ljubičasta senka sa prelepim šimerom, na koži je vrlo dosadne i mračne braon boje bez trunčice ljubičastog pigmenta. Srce nam je slomila.

Zaista smo se trudile i Milica i ja da izvučemo maksimum iz ove palete, ali jednostavno nemamo ni jedan razlog da vam je preporučimo. Testiramo je još od jula (zato je naslovna fotografija sunčana i cvetna) i mesecima izbegavamo ovu recenziju, jer zaista ne volimo da pišemo negativne recenzije, pogotovo ne o proizvodima kompanije koju zaista volimo.

Molimo vas da nam u komentarima napišete vaša iskustva ukoliko ste probali ovu paletu. Obradovalo bi nas do neba kada bismo znale da je problem samo u našem primerku. Takođe javite nam ukoliko imate neku drugu kobinaciju L’orealovih La Palette Nude paletica i javite nam da li su se one vama pokazale drugačije!

8 comments

 1. Znaci ovo je prava nude kolekcija! :) Meni licno bi u nekim prilikama i odgovarala slaba pigmentacija ove palete, posebno sto moj covek ne voli kad se nasminkam :))) Tako bih imala i licni ugodjaj, ipak jesam nasminkana, a on ne bi nista ni znao o tome! :) Salu na stranu, zaista ponekad zelim da se jedva vidi da sam nanela senku, mozda bi odgovarala ova paleta za takve dane tj. raspolozenje. Puno pozdrava za vas i <3

  1. Da, nijansa je Beige, znala sam da mi “Nude” ne zvuči, ispraviću odmah, hvala za tip :)
   Mnogo mi je žao što su takve, zaista obožavamo njihovu šminku, i iznenađena sam što je ovaj proizvod toliko loš. Pojedinačne senke su im odlične pigmentacije (bar onih par koje sam ja probala)!

 2. Mene je mrzelo da pravim ovu recenziju. I Nude i Smoky su jako jako jako lose. Neupotrebljive. Kupila sam oko Nove Godine kad su bile 1000 rsd i bacila pare. Veliki ljub!

  1. Draga Isidora, ovaj komentar je krajnje dobronameran pa te molim da ga ne shvatiš na bilo koji drugi način.

   Kada već odvajaš vreme za komentarisanje, trudi se da tekstove koje komentarišeš prethodno pročitaš, kako bi tvoji komentari imali “težinu” i nekoga možda i zainteresovali da kliknu na link koji ostavljaš.

   Puno pozdrava :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.