Langhaar Madchen proizvodi za negu kose

17. 06. 2020.

Naj Oleari Wear the Volume maskara

20. 06. 2020.

L’oreal Hydra Genius Aloe Water fluid

18. 06. 2020.

Negde prošle godine u ovo vreme kod nas na tržištu pojavio se L’oreal Hydra Genius Aloe Water. Šta je ovo teško je reći – neki ga nazivaju serumom, neki kremom, neki fluidom, neki jednostavno hidratorom. Čak ga i sam proizvođač jednostavno naziva “tečnom negom za normalnu i suvu kožu”. Doći do ovog proizvoda bilo je gotovo nemoguće jer su ga svi želeli. Kada sam konačno uspela da dođem do njega shvatila sam zašto je toliko tražen! 

L’oreal Hydra Genius Aloe Water dolazi u staklenoj bočici od 70ml. Složićete se da je militraža impresivna, bilo da je u pitanju serum, krema ili fluid. Puna cena mu je 1000 dinara, ali se na popustu može pronaći i za 600! Ima veoma prijatan i lagan miris koji se zadržava na koži neko vreme, ali ne guši. Postoje ukupno 3 verzije ovog fluida – roze – za suvu i osetljivu kožu, zelena za normalnu i kombinovanu kožu i plava za normalnu i suvu kožu. Ukoliko tražite neku konkretnu obratite dobro pažnju, jer je pakovanje gotovo identično i razlikuje se samo boja jedne štraftice. Moja verzija je plava.

Proizvođač kaže: L’Oreal Hydra Genius fluid je lagane teksture poput vode, brzo prodire u kožu i čini je hidriranom, mekšom i gipkijom. Koža zadržava vlažnost tokom 72 sata, a nakon više upotreba deluje svežije i intenzivno hidrirano. Aktivni sastojci za dugotrajnu hidrataciju: aloe voda poznata po svojim hidratantnim svojstvima i bogata mineralima, pomaže u održavanju vodenih rezervi kože. Hijaluronska kiselina je prirodni aktivni sastojak kože koji može da zadrži 1000 x svoje težine u vodi.”

L’oreal Hydra Genius Aloe Water ima fantastičnu teksturu. Lagana je, lako se razmazuje i brzo upija. Koža je nakon mazanja mekana i hidrirana, kako na dodir, tako i izgledom. Proizvođač kaže da se može nanositi nakon seruma ili samostalno, s tim da sam ga ja najčešće koristila kao serum, odnosno kao prvi korak u hidrataciji. Leti ga koristim samostalno, pogotovo kao noćnu negu. 

Još jedan veliki plus ovom proizvodu dajem jer je savršen kao podloga za šminku. Mislim da pre 75% šminkanja nanosim upravo njega. Koža je toliko mekana i nahranjena nakon njega da mi puder uvek izgleda bolje. Uz sve to, ovaj proizvod se izuzetno sporo troši jer su 2 pumpice dovoljne za celo lice i vrat, a nekad dodam i treću za dekolte, tako da sam nakon par meseci redovne upotrebe stigla tek do pola bočice. 

Mislim da ću i ubuduće kupovati L’oreal Hydra Genius Aloe Water fluid i imati ga u fioci za one dane kada mi je koža posebno suva, ili kada joj je potrebno malo više nege, a sigurna sam da ću nastaviti da ga koristim kao bazu za šminku i to redovno!

Da li ste probali L’oreal Hydra Genius Aloe Water fluid? Kakvi su vaši utisci?

2 comments

  1. Poštovana,
    Odavno imam zelju da ga probam. Dugo ga gledam na polici u drogerijama. :) Samo cekam da ga nadjem za 600 dinara. :) Nadam se da ce i meni odgovarati kao i tebi što odgovara. Sve najbolje, pratim te i na youtube i javi nam kad bude na velikom sniženju. ;)

    1. Hvala za praćenje Bojana!

      Ako se ne varam trenutno je 800 dinara u DM-u, ali odavno ga nisam videla na popustu za 600 moram da priznam :( Ukoliko primetim, javljam :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.