Llums paleta senki

27. 06. 2020.

The Body Shop British Rose buter za telo

30. 06. 2020.

Llums tečne metalik senke

28. 06. 2020.

Moja ljubav prema proizvodima koji sijaju i prema senkama koje su tečne ili kremaste sa godinama sve više raste. Zato mi nije bila dovoljna samo jedna nijansa Llums tečnih metalik senki, već sam se opredelila za četiri :D

Llums tečne metalik senke dolaze u 6 nijansi ukupno – Beige, Roze, Bronze, Bordo i dve koje nemam su ljubičasta i bela holo. Sve dolaze u plastičnom pakovanju sa pipeticom, izuzetno su tečne, sadrže 5.5ml i koštaju oko 380 dinara! Možete ih kupiti samo u Lilly prodavnicama, ili na njihovom sajtu. Ono što važi za sve nijanse jeste da je potrebna minimalna količina za ceo kapak (kako bih vam dočarala koliko minimalna – recimo da je jedna kap dovoljna za 3-5 osoba) kao i da se odlično mešaju, pa možete da se igrate i pravite nove nijanse (meni omiljena kombinacija je Bronze i Bordo).

Sve nijanse koje imamo su veoma pigmentovane i na kapcima će izgledati isto kao i u bočici. Treba biti oprezan prilikom njihovog korišćenja, zato što morate raditi brzo sa njima. Imate mogućnost da ih malo izblendate samo dok se ne osuše, dok nakon toga nema mrdanja. Ukoliko pokušate da ih izblendate nakon što se osuše, samo ćete ih oljuštiti ili okruniti. Pošto su veoma tečne možete ih koristiti i kao eyeliner – samostalno ili iznad crnog eyelinera i izgledaju fenomenlno! U svakom slučaju koristite ih na samom kraju šminkanja i u maloj količini kako biste izbegli krunjenje, kao i težak osećaj na kapcima (koji zna da se pojavi ako stavite previše proizvoda, ne pitajte me kako znam).

Najsvetlija nijansa u našoj kolekciji – Beige je metalik bež / šampanj boja koja je sjajno pigmentovana i može se koristiti kako na kapcima, tako i kao highlighter. Možete je utapkati prstima ili naneti četkicom na kapke i jagodice, ali je blendanje četkicom ili sunđerom (pogotovo na jagodicama) jako bitno, pošto zbog izuzetne pigmentacije može da izgleda kao štrafta, ako je lepo ne izblendate. Odlična je i za unutrašnji ugao kapka. 

Druga jeste Roze i baš je to – metalik roze nijansa. Ukoliko volite roze highlightere može da vam posluži i za to, a ako, kao ja, volite ipak highlightere koji vuku na zlatno, onda ovu nijansu ipak zadržite na kapku. Sjajno se nadograđuje i sjajno izgleda na očima. Odlično se stapa i sa ostalim nijansama i kombinacija ove senke i Bronze nijanse je meni prelepo. Super izgleda i na liniji donjih trepavica, da da malo boje i živosti braon nijansama (koje ja najčešće imam na kapcima). 

Bronze nijansa verujem da će mnogima najviše “leći”. Bronzana metalik nijansa koja će se slagati uz apsolutno svaki makeup look. Možete je kobinovati i sa praškastim mat senkama u pregibu (kao uopstalom i ostale nijanse) i super se slažu i blendaju zajedno. 

I za kraj verovatno zvezda kolekcije, bar naše jeste nijansa Bordo – metalik bordo senka sjajne pigmentacije! E sad, ona jeste sjajne pigmentacije zaista, ali zbog specifičnosti boje ovo je jedina nijansa koju ćete morati da nanesete dva puta (ukoliko je nanosite na veću površinu kapka, kako bi bila iste nijanse kao u bočici. Fenomenalno izgleda u kombinaciji sa Bronze nijansom, bukvalno napravi zlatno crvenu, izuzetno specifičnu i prelepu kombinaciju! Čisto obožavanje! 

Senke su fantastične pigmentacije, lako se blendaju, stoje dok ih ne skinete, možete da ih kombinujete i stvarate nove nijanse, ne razmazuju se (pa sve i da prstom krenete da trljate po njima), a pri tom se lako skidaju (čak i micelarnom ili običnom, toplom vodom, što je bilo vrlo neočekivano). Ne sakupljaju se u pregibu mojih spuštenih kapaka i ako niste profesionalni šminker, čisto sumnjam da ćete uspeti da ih potrošite (pogotovo što im je rok trajanja 6 meseci od otvaranja, što je jedina negativna strana koju mogu da spomenem). Pri tom cena ovih senki je nestvarno niska!

Jeste li probali Llums tečne metalik senke? Kakva su vaša iskustva sa Llums proizvodima?

Sve fotografije proizvoda: Saša Marković 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.