Feet Up Advanced proizvodi za negu stopala

15. 06. 2020.

L’oreal Hydra Genius Aloe Water fluid

18. 06. 2020.

Langhaar Madchen proizvodi za negu kose

17. 06. 2020.

Nedavno sam gledala naše stare YT videe u potrazi za nekim proizvodima i pronašla sam u junskim favoritima iz 2019. godine Lanhaar Madchen šampon, pa se setih da ga nikad nisam spomenula ovde. Langhaar Madchen proizvodi za negu kose dolaze u nekoliko različitih boja (odnosno kolekcija), ali ću vam ja danas pisati o plavoj, koju iako povlače iz prodaje, ja još uvek jurim po policama sa sniženjima! 

Cela plava kolekcija zove se Volume boost. U sastavu se nalaze akai bobice i acerola. Mirišu voćkasto i cvetno i miris se zadržava na kosi. 

Šampon sam kupila samo zbog lepog pakovanja, a postao je favorit godine (bio bi i više, nego ga povlače, pa ga retko pronalazim). Šampon u sebi sadrži pantenol i kompleks amino kiselina. Bočica ima 300ml i cena je bila oko 600-700 dinara dok je sada na popustu (ako pronađete) 250 dinaraŠampon me je oduševio svaki put kada sam ga koristila (a mislim da sam potrošila jedno 3-4 bočice u poslednjih godinu dana). Zaista da volumen, kosa bude čista 2-3 dana i prelepo miriše. Za osobu sa tankom dlakom i masnim temenom imati volumen i prati kosu svaka 2-3 dana zvuči kao magija, zato sam ga i volela.

Balzam dolazi u pakovanju od 250ml i ako se ne varam da mu je cena takođe oko 600-700 dinara. Trenutno je i on u popustu u svakom DM-u, pa ga možete naći i za manje novca. Inače, sva 3 DM-a u koja ja odlazim stalno imaju ovaj balzam na policama sa popustima. Ovaj balzam je sušta suprotnost šamponu! Nikada mi se nije desilo da probam bilo koji balzam za kosu i da mi ne uradi ama baš ništa. Niti olakša raščešljavanje, niti omekša kosu. Jedino joj da miris i to je sve. Nije mi otežavao kosu, nije mi mastio kosu, ali nije mi uradio ni ništa pozitivno. Skroz mi je jasno zašto se šampon jedva pronalazi na policama, a balzama ima u izobilju.

Poenta ovog posta koji pišem dok povlače proizvode jeste da vas upozorim da ne poletite za balzamom i da vas inspirišem da ugrabite koju bočicu šampona ako ga pronđete (može i meni neka). Takođe, želim da vas zamolim da mi pišete utiske ukoliko ste vi probali neku drugu kolekciju Langhaar Madchen proizvoda za negu kose, jer znam da imaju i roze, zelenu i žutu. 

Čekam utiske :)

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.