Garnier SOS Repair 10 u 1 krema za kosu

21. 11. 2020.

Laneige Water Bank Moisture Kit

24. 11. 2020.

Laneige Cream Skin Refiner

23. 11. 2020.

Laneige Cream Skin Refiner je napravio popriličnu pompu kada se pojavio. Pre svega bio je odličan proizvod, ali i zbunjujuć, zbog svoje jedinstvene teksture. Ali, ono što sam primetila jeste da “hype” oko mnogih Laneige proizvoda dođe i ode, dok ovaj, kao i njihova noćna maska ostaju favoriti mnogih već godinama. 

Laneige Cream Skin Refiner originalno dolazi u bočici od 150ml i cena mu je oko 20-25€. Postoji i u mist / sprej verziji, mada o njoj nisam pronašla previše utisaka kod profila koje pratim. U stara srećna vremena kada je još moglo da se slobodno naručuje sa sajta YesStyle pronašla sam bočice od 50ml i naručila 3 komada. Svaka bočica je koštala oko 4-5€ i od srca vam preporučujem da kupujete mini pakovanja ukoliko na ista naiđete. Ovaj proizvod se može pronaći i na drugim korejskim sajtovima, kao i na Ebay-u.

Hajde da vam objasnim zašto sam okarakterisala ovaj proizvod kao “zbunjujuć”. Pre svega zbog njegove teksture koja je veoma zanimljiva, ali koja ne spada ni u tonik, ni u esenciju, ni u serum, već je negde između ta 3, pa samim tim mnoge zbunjuje gde u rutini da ga uvrste. Laneige Cream Skin Refiner ima mlečnu boju i mlečnu teksturu. Gušći je od klasičnih tonika, ali ređi od seruma. Nema gotovo nikakav miris i proizvođač ga opisuje kao “kremu u tonik bočici”. Namenjen je hidrataciji, pogodan je za osetljivu kožu i ovo je jedan od onih proizvoda nakon kojih koža ima “zdrav sjaj”. 

Bilo mi je potrebno par nedelja da shvatim kako mi najviše prija da ga koristim i to je definitivno u “tonik koraku”. Čak sam ga i prebacila u staklenu sprej bočicu, mada ga ne prskam direktno na lice, već ga istisnem u dlan, pa nanesem poput seruma. Nakon ovog proizvoda nema potrebe koristiti serum, već možete direktno da stavite kremu. 

Koža ne samo da je hidrirana, već je i vizuelno lepša. Mekana je na dodir i deluje “jedro”. Kao da je koža napumpana hidratacijom, a “običan” tonik je u pitanju. Ja sam trenutno pri kraju poslednje bočice i trudim se da racionalno ubedim sebe da me čeka još 5-7 tonika po raznim fiokama, pa da tek onda imam pravo da opet naručim Laneige Cream Skin Refiner, videćemo da li ću uspeti da se ubedim :). Nisam sigurna da li je ovaj proizvod dostupan u Sephori, mada znam da imaju Laneige proizvode u ponudi, pa ukoliko znate više od mene, pišite mi :). 

Da li ste probali neki Laneige proizvod?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.