Ružičasti oktobar

03. 10. 2015.

Essie ROARRRRANGE

15. 10. 2015.

Kate Moss x Rimmel x 31

09. 10. 2015.

Nisam se susretala sa Rimmel karminima sve dok nisam kupila Lasting Finish by Kate karmin u nijansi 31. Sve kolekcije koje je Kate Moss napravila u saradnji sa Rimmel-om dosta su hvaljene kako na domaćim tako i na stranim kozmetičkim blogovima, ali i u offline svetu. Na našem tržištu ima ih već nekoliko godina po ceni od oko 400 dinara i mogu se pronaći u Lilly i DM prodavnicama. Kompanija Mauricijus koja je zvanični uvoznik Rimmel-a ima svoje M Drogerije u kojima takođe možete pronaći ovaj proizvod, a lokacije njihovih parfimerija možete videti ovde.

Lasting Finish by Kate karmini dolaze u 18 nijansi, u crnom mat pakovanju. Ima miris trešnje (ukoliko ste koristili do sada Labello od trešnje, miris je gotovo identičan) koji se dosta dugo zadržava. Rimmel na svom zvaničnom sajtu obećava trajnost od 8h na usnama, ali je to daleko od istine. Ovaj karmin neće preživeti jelo. Ostavljaće trag i na čaši i na slamčici, kao i na sendviču. Prednost mu je što se ravnomerno skida i ne izgleda neuredno. Meni najčešće ne smeta ukoliko treba da popravim karmin tokom dana, tako da mu to što na usnama kratko traje ne zameram. Za razliku od mat karmina, ovaj karmin vam neće praviti problem prilikom popravljanja. Pošto je formula dosta sjajna ne ističe preterano suve delove na usnama. Kremast je i lako se nanosi, a pigmentacija samog karmina je fenomenalna.

Bauty Bang Theory - Rimmel by Kate Moss

Kao ljubitelj karmina crvenih nijansi, boja 31 me je odmah privukla jer je vrlo čudna i menja se u zavisnosti od osvetljenja. Kada sam je prvi put nanela bila sam ubeđena da je u pitanju čisto crvena boja i malo sam se razočarala što je tamnoroze pigment koji se očigledno vidi u samom proizvodu na usnama neprimetan. Na dnevnom svetlu (slika iznad) karmin izgleda svetloroze, dok uveče, na veštačkom svetlu, jasno sadži i crvene i tzv. “berry” odnosno ljubičaste pigmente.

Iako više volim mat karmine, ovaj Kate Moss karmin prijatno me je iznenadio kada su boja i formulacija u pitanju. 

Koju nijansu nam preporučujete iz ove ili neke druge kolekcije koju je Rimmel napravio u saradnji sa Kate Moss?

2 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.