Always Red

12. 12. 2015.

Mades Stackable kupke i mleka za telo

18. 12. 2015.

Jednostavan manikir za premijeru Star Wars: The Force Awakens

15. 12. 2015.

Premijera najnovijeg Star Wars: The Force Awakens filma (Ratovi zvezda: Buđenje sile), zakazana je za sutra. Film na koji se čekalo deset godina imaće premijeru u istom trenutku svuda u svetu. Bez obzira što u Srbiji počinje minut nakon ponoći, karte su već više od mesec dana rasprodate u svim bioskopima. Danas smo za sve devojke spremile ideju kako možete na originalni način ukrasiti svoje nokte za sutrašnju premijeru (ili projekciju nekog narednog dana) kako bi se slagali uz “galaxy far, far away” temu.

Trudile smo se da izaberemo što jednostavnije rešenje i odlučile smo se za vodene nalepnice za nokte. One su dostupne po prodavnicama koje prodaju materijal za nokte, kao i po kineskim prodavnicama i kineskim sajtovima. Postoji nebrojeno različitih dezena, a mi smo se ovaj put odlučile za dezen koji nam se najviše slagao uz Star Wars.

Beauty Bang Theory - Star Wars nails - vodene nalepnice

Ove nalepnice dolaze zalepljene na papiru na kome su 12 nalepnica 6 različitih veličina. Preko njih se nalazi folija, koja služi samo kao zaštita i potrebno je da je skinete pre nego što isečete nalepnice. Kada ih isečete, odaberite odgovarajuću za svaki nokat i potpite ih u vodu na minut-dva, kako bi se nalepnica odvojila od papira na koji je zalepljena.

Beauty Bang Theory - Star Wars nails - vodene nalepnice

Na nokat prethodno možete namazati beli lak koji će istaći boje nalepnice, a ukoliko se odlučite za neku nalepnicu sa tamnijom šarom, namažite lak koji se najviše slaže uz nju. Vodenu nalepnicu pažljivo skinite sa papira i zalepite je na nokat. Kada je zalepite možete je iseći makazicama kako biste je prilagodili obliku nokta, ili je jednostavno “istopite” štapićem za uši ili četkicom koju ste prethodno natopili acetonom. Kada završite sa svim noktima, namažite neki nadlak preko nalepnica, kako biste im produžili trajnost i učinili ih sjajnijim. Ovakav manikir može potrajati i nekoliko dana uz dobar nadlak.

Vodene nalepnice koje smo mi koristile za ovaj post kupljene su na Aliexpress-u i kao što možete da vidite na slikama malo su uže. Ukoliko imate široku nokatnu ploču obratite pažnju prilikom kupovine. Cene ovih nalepnica najčešće se kreću od 0,3 € do 2 €, a kod nas se mogu naći po cenama od oko 100-200 dinara.

Da li ste planirale da odgledate najnoviji Star Wars: The Force Awakens film? Kako vam se sviđa ideja vodenih nalepnica? Da li ste ih probale do sada?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.