Balea California Love losion za telo

20. 12. 2019.

ARTDECO Fixing Powder

22. 12. 2019.

Herbal Essences White Grapefruit & Mosa Mint šampon i balzam

21. 12. 2019.

Vraćanje Herbal Essences proizvoda na naše police u meni je probudilo neverovatnu nostalgiju. Sećam se njihovih reklama iz perioda kada sam bila klinka, u vreme dok su se reklame na TV-u još uvek gledale… Devojke dugih, bujnih kosa koje se vijore na vetru, a iz njih ispada cveće i voće. Bukvalno sam zamišljala kako im miriše kosa. Čini mi se da sam na kraju i ubedila mamu da mi kupi Herbal Essences (rekla bih da je bila neka žuta kolekcija). Kada sam videla da su nazad na policama, odlučila sam da isprobavanje počnem Herbal Essences White Grapefruit & Mosa Mint kolekcijom, kako mi se učinilo da će najviše odgovarati mom tipu kose. 

Herbal Essences White Grapefruit & Mosa Mint šampon i balzam  mirišu božanstveno – citrusno, ali gorko, što je moja omiljena kombinacija mirisa. Na šamponu piše: “Sadrži aktivni antioksidant koji pomaže pročišćavanje i zaštitu vaše kose. Bez parafina, bez veštačkih silikona, 90% prirodnog porekla* (*prečišćena voda i sastojci iz materijala prirodnog izvora sa ograničenom obradom)”, dok na balzamu piše: “bez veštačkih boja, bez parafina, ambalaža bez ftalata i BPA. Sadrži aktivni antioksidant koji pomaže pročišćavanje i zaštitu vaše kose, 90% prirodnog porekla* (*prečišćena voda i sastojci iz materijala prirodnog izvora sa ograničenom obradom)”. 

Ono što je meni bitno kada su šamponi u pitanju jeste da bar 2 dana mogu da izdržim bez pranja kose – što je ovaj šampon ispunio. Kod balzama mi je bitno da mogu lako da raščešljam kosu, da mi je ne otežava i ne masti – što je balzam takođe ispunio. Kao bonus tu je i fantastičan miris koji se dugo zadržava na kosi, kao i neverovatno sporo trošenje proizvoda. Za 3 meseca (računajte da sam kosu prala svaki drugi ili treći dan) ja još uvek nisam došla ni do polovine šampona!!! Balzam takođe još uvek nisam potrošila! Na pakovanju balzama piše da se može nanositi od korena do krajeva, ali kako se moja kosa brzo masti, nisam želela da rizikujem i tako ga isprobavam. 

Ne znam da li je zbog nostalgije, mirisa, učinka ili savršeno dizajniranog pakovanja, ali mene su Herbal Essences White Grapefruit & Mosa Mint šampon i balzam baš oduševili. Cena im je jača u odnosu na ostale proizvode ovog tipa koje možete kupiti u drogerijama – oko 650-700 dinara, dok na popustu budu oko 450-500. Videla sam ih i u Lilly i u DM prodavnicama. 

Dostupno je nekoliko različitih kolekcija, ali nisam sigurna da li bi mi sve odgovarale, pa nisam kupila ni jednu drugu. Zato čekam vaše preporuke ukoliko ste probali neku drugu kolekciju! Pišite nam :) 

Sve fotografije: Dislokacija 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.