Julski favoriti 2016

30. 07. 2016.

MAC Diva

06. 08. 2016.

Golden Rose Matte 13

03. 08. 2016.

Već sam vam rekla da lakove i karmine ne delim na letnje i zimske nijanse. Ali kada sam dobila Golden Rose Matte 13 lak za nokte pre par meseci pomislila sam kako jedva čekam leto da ga nosim i mogu vam reći da se već dugo družimo.

Nijansa 13 je koralne boje koja u bočici, i na noktima kada su u hladu, više vuče na koralnoroze, dok pod direktnom sunčevom svetlošću izgleda kao koralnonarandžasta. Boja se svakako menja od osvetljenja, pa nemojte da vas začudi ako pod jarkim svetlom u prodavnici izgleda drugačije. Dolazi u staklenoj mat bočici i sadrži 11,5ml laka. Kada se namaže na nokat, prvom sloju je potrebno najviše minut da postane mat, dok drugom nije potrebno više od 2 minuta. Odlične je pigmentacije, ali ipak preporučujemo 2 sloja laka. Vodite računa da drugi sloj namažete tek nakon što se prvi u potpunosti osuši, kako vam četkica ne bi ostavljala tragove i linijice u laku. Generalno bez obzira na sloj, trudite se da vrlo lagano pritiskate četkicom nokatnu ploču, pošto ima tendenciju da ostavlja linijice.

Beauty Bang Theory - Golden Rose Matte 13 swatch

Golden Rose Matte 13 na noktu izgleda veoma ravnomerno i potpuno mat (naravno ukoliko ga lepo namažete :) ). Trajnost mu nije jača strana, što je i očekivano od mat laka. Meni je najviše izdržao 2-3 dana. Ukoliko vam se ne svidja mat zavrsnica, uvek možete naneti neki brzosušeći nadlak, kako bi lak postao sjajan. Naravno, na ovaj način mu produžavate i trajanje na noktu.

Kao i njihove ostale proizvode i Golden Rose Matte 13 lak za nokte možete kupiti u svim Lilly prodavnicama, kao i u manjim parfimerijama. Spisak svih Golden Rose prodajnih mesta u Srbiji možete videti ovde. Pošto sam lak dobila na poklon ne mogu da vam kažem njegovu tačnu cenu, ali verujem da nije više od 200-300 dinara! Ukoliko vam ne smeta kratko trajanje na noktima, obavezno ga potražite sledeći put kada budete kupovali neki lak, zaista je idealna letnja nijansa koja lepo izgleda i na “belim” i na preplanulim rukama!

Kakva su vaša iskustva sa mat lakovima?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.