Kate Moss x Rimmel x 31

09. 10. 2015.

L’oreal Gel Intenza Eyeliner

21. 10. 2015.

Essie ROARRRRANGE

15. 10. 2015.

Kako se Noć Veštica bliži i polako počinju pripreme za maskenbale ili kućne žurke, ja sam odlučila da na nokte namažem lak narandžaste boje koja je karakteristična za ovaj praznik. U pitanju je Essie lak za nokte u nijansi Roarrrrange. Essie lakovi dostupni su u Lilly i DM prodavnicama po ceni od 950 dinara, ali su vrlo često na akcijama, pa obavezno lajkujte njihovu Facebook stranicu kako biste na vreme saznali za popuste.

Roarrrrange dolazi u klasičnoj Essie četvrtastoj bočici sa 13,5ml proizvoda. Ima široku četkicu koja omogućava brzo mazanje celog nokta. Formula je kremasta i laka za nanošenje, a četkica ne ostavlja linijice tokom mazanja. Potrebna su dva sloja kako bi se nokat u potpunosti prekrio. Kada se osuši boja na noktima je za nijansu tamnija od boje laka u bočici.

Beauty Bang Theory -  Essie Roarrrrange na noktima

Zavšnica ovog laka je sjajna i na prvi pogled se činilo da se lak u potpunosti osušio već nakon 3-4 minuta. Skoro 6h nakon mazanja sam otišla na spavanje i sutradan se probudila sa teksturom posteljine utisnutnom u nokte. Da biste izbegle ovakvu situaciju, koristite neki brzosušeći nadlak na svojim noktima preko ovog laka.

Trajnost nijanse Roarrrrange na noktima je gotovo nestvarna. Više od nedelju dana kako sam ga nanela on je i dalje gotovo netaknut na mojim noktima. Ova činjenica svrstava ga u kategoriju mojih omiljenih lakova.

Da li ćete i vi imati narandžasti lak na noktima za Noć Veštica?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.