Aprilski favoriti 2016

30. 04. 2016.

Mary-Lou Manizer highlighter

03. 05. 2016.

Claire’s lakovi sa tufnicama

01. 05. 2016.

Dragi naši, pre svega, želimo vam srećan Uskrs! Najradosniji praznik u godini rešile smo da obeležimo recenzijom veselih i tufnastih Claire’s lakova za nokte, kao i malim darivanjem! Claire’s lakovi sa tufnicama, mogu se nositi i pojedinačno i kao nadlak preko nekog laka u boji.

Kompanija Claire’s poznata je u svetu po ogromnoj ponudi nakita, ukrasa za kosu, maski za telefone, ali i kozmetici. Njihovi lakovi za nokte su me oduvek privlačili zbog zanimljivih boja, završnica, kao i nadlakova sa fluorescentnim, ″snežnim″, metalik i mnogim drugim efektima.

Danas ćemo vam pisati o tri nadlaka sa šljokicama iz njihove Splatter kolekcije. Možete ih nositi pojedinačno ili preko nekog laka u boji koju odaberete. Nama se najviše sviđaju preko belog laka za nokte, dok na fotografijama ispod možete videti kako izgledaju kada se sami namažu na nokte.

Roze-žuti lak zove se All Sorts i pored roze tufnica u sebi sadrži i trougliće, kvadratiće i razne druge oblike žute boje. Njegove šljokice su najveće, pa će samim tim više odgovarati devojkama sa većim nokatnim pločama. Ako se dobro rasporede dovoljan je i samo jedan sloj da se šljokice lepo nanesu preko celog nokta.

Beauty Bang Theory - Claire’s lakovi sa tufnicama 3

Zeleno-belo-crni lak je u nijansi Green i meni je omiljeni od ove 3 nijanse. U sebi sadrži tufnice različitih veličina koje baš lepo i zanimljivo izgledaju na noktima i najmanje je napadan od ova 3 laka. Odličan je za proleće i leto, pojedinačno ili preko nekog laka u boji.

Beauty Bang Theory - Claire’s lakovi sa tufnicama 2

Crno-roze-bela kombinacija nosi naziv Pink Ditzy Floral  i pored tufnica sadrži i bele cvetiće. Rekla bih da je količina šljokica u ovom laku najveća od ova tri, tako da dosta šljokica ostaje na noktu i nakon prvog sloja. Mislim da cvetići izgledaju previše detinjasto, ali lako ih možete izbeći ili skinuti sa nokta pre nego što se lak osuši, dok ostale tufnice izgledaju baš lepo. Različite su veličine i izgledaju odlično preko belog laka.

Beauty Bang Theory - Claire’s lakovi sa tufnicama 1

S obzirom na to da se radi o lakovima koji su puni šljokica, ono što mislimo da je veoma bitno da napomenemo je da se ovi lakovi skidaju izuzetno lako, u jednom potezu! Claire’s lakovi sa tufnicama se suše u roku od 3-5 minuta! Koliko slojeva ćete da namažete zavisi od količine šljokica koje želite na noktima. Površina nokta je blago neravna zbog šljokica, ali jedan sloj providnog nadlaka to rešava. Adrese Claire’s prodavnica možete videti ovde.

***ZAVRŠENO***

Kao što smo vam obećale na početku, na našoj Facebook stranici čeka vas nagradna igra u kojoj možete da osvojite dva paketića sa po tri laka o kojima smo vam pisale danas!

Da li vam se sviđaju Claire’s lakovi sa tufnicama?

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.