Maybelline Color Tattoo 24hr senke

15. 01. 2016.

Metalik usne

21. 01. 2016.

City Color #6 Sangria

18. 01. 2016.

Pre par meseci na našem tržištu se pojavio još jedan kozmetički brend. U pitanju je američka kompanija City Color koja pored proizvoda za šminkanje u svojoj ponudi ima i četkice za šminkanje. Danas ću vam predstaviti njihov prvi proizvod koji sam probala, a u pitanju je City Color olovka za usne u nijansi #6 Sangria.

Boja #6 Sangrija olovke je dosta tamna bordo-ljubičasta nijansa. Olovka je izuzetno kremasta i lako se razmazuje na usnama. Tokom mazanja se ne stvaraju grudvice proizvoda, koje ostaju na usnama, što je meni jako bitno. Boja na usnama ostaje ravnomerno, ali ukoliko imate suve delove na usnama, ova olovka će ih istaći, tako da obavezno odradite piling usana pre nego što je nanesete.

Beauty Bang Theory - City Color #6 Sangria na usnama

Jedini problem koji sam imala sa ovom olovkom nastao je mojom krivicom. Ostavila sam je tokom noći na jako toplom mestu i ujutru sam imala muke da je zarežem. Ukoliko se i vama ovako nešto desi, stavite olovku u zamrivač na 5-10 minuta i biće kao nova. Takođe izbegavajte da je nosite u tašni dok traju ovi hladni dani, jer može da se ukruti i da vas grebe tokom mazanja.

City Color #6 Sangria olovka traje na usnama nekoliko sati. Preživeće piće i neko laganije jelo. Cena svih City Color olovaka za usne je oko 250 dinara. Ovde možete videti adrese svih City Color distributera u Srbiji. Takođe, celokupnu ponudu City Color kozmetike možete poručiti sa sajta Ultra Sun.

Da li ste do sada probali City Color kozmetiku? Koji proizvod iz njihovog asortimana nam preporučujete?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.