Recept za baklavu sa suvim voćem i čokoladom

15. 11. 2015.

Šampon za brži rast kose

21. 11. 2015.

Chanel – Rouge Fatal

18. 11. 2015.

Ukoliko ste zaljubljenik u lakove za nokte verovatno već imate ili planirate da kupite Chanel lak. Chanel-ovi lakovi smatraju se jednim od najkvalitetnijih koji se mogu pronaći na našem tržištu. Možete ih kupiti u Jasmin parfimerijama. Već skoro godinu dana kad god poželim da imam bordo lak na noktima mažem isključivo Chanel-ov lak u nijansi 487 Rouge Fatal o kome ću vam danas pisati.

Ovaj lak dolazi spakovan u kutiju u kojoj se nalazi bočica od 13ml. Nijansa 487 Rouge Fatal je idealna sredina između svetlocrvenih nijansi i tamnih, bordo nijansi koje su sada sve više popularne. Boja je idealna za sve prilike, veoma elegantna i slaže se uz sve tonove kože. Izgleda lepo i na dužim i na kraćim noktima. U pitanju je jedna od klasičnih crvenih boja Chanel lakova.

Beauty Bang Theory - Chanel Rouge Fatal lak za nokte 1

Lak je veoma kremaste teksture, lako se nanosi i lepo popunjava brazdice na noktu, čineći nokatnu ploču glatkom. Pigmentacija ovog laka je odlična, ali ipak preporučujem dva sloja kako bi se dobila potpuna prekrivenost i nijansa iz bočice. Četkica je malo uža za moj ukus, ali bez obzira na to nisam imala problema sa nepreciznim nanošenjem. Ne ostavlja linijice prilikom mazanja. Suši se za par minuta i ima sjajnu završnicu. Trajnost na noktima mu je isto odlična. Na mojim noktima ostaje netaknut 5-7 dana.

Kao što sam vam već rekla, Rouge Fatal je moj omiljeni bordo lak. Sigurna sam da će biti jedini koji ću nositi kada se približe predstojeći praznici. Cena mu je viša u odnosu na ostale lakove za nokte na tržištu i iznosi oko 3000 dinara u Jasmin parfimerijama.

Ukoliko se odlučite da častite sebe ili sebi dragu osobu za predstojeće praznike ovim lakom, obavezno nam javite u komentarima, a do tada nam napišite koji je vaš omiljeni crveni/bordo lak za nokte?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.