Dove Pure Care Dry Oil šampon i regenerator

21. 05. 2020.

Zaza Aromatherapy proizvodi

24. 05. 2020.

Byphasse tečni keratin sprej za kosu

22. 05. 2020.
Beauty Bang Theory - Zaza Aromatherapy

Kada smo pre par meseci dobili poklon paket od Byphasse Srbija tima mnogo što šta mi je privuklo pažnju, ali sam potpuno nezasluženo zapostavila Byphasse tečni keratin. Meni je keratin uvek asocijacija na osobe koje žele ravnu kosu, na osobe koje se feniraju ili presuju. Moja kosa je prirodno ravna, pa sam smatrala da ovaj proizvod možda i nije za mene.

Byphasse tečni keratin ima prijatan miris i veoma praktičnu pumpicu. Dolazi u pakovanju od 250 ml (pakovanje na fotografiji je tester pakovanje, da se ne zbunite) i cena mu je između 300-400 dinara, zavisno od popusta. Možete da ga kupite na Magic Beauty sajtu ili u DM prodavnicama. Ja se najčešće okupam u njemu, ali se svakako ne troši brzo i ne masti niti otežava kosu, bez obzira na količinu. 

Na pakovanju piše da “revitalizuje kosu dajući joj zdrav sjaj i blistavost, tako što obezbeđuje elastičnost dlake. Vraća strukturu i čini je mekanom na dodir. Keratin ulje je već poznato kao efikasna zaštita vlakana dlake i deluje tako što ojačava prirodnu zaštitu. Olakšava raščešljavanje i suvoj kosi daje prirodan sjaj. Lagana i nelepljiva tekstura čini ga pogodnim za sve tipove kose”. Može se nanositi na suvu ili mokru kosu. Možete ga naneti samo na krajeve ili celu dužinu, dok će “toplota fena podstaći i pojačati efekat aktivnih sastojaka”.

Iako sam ga dugo zapostavljala, čim je stigao na red za testiranje, ja sam se zaljubila u njega. Lepo miriše, pomaže kod raščešljavanja, kosa mi je sjajna i mekana na dodir. Bez obzira da li sam kosu sušila fenom ili ne, bila sam zadovoljna učinkom ovog spreja. 

Međutim, ono što mi je bilo potpuno otkriće i zašto slobodno mogu da najavim da ćete ovaj proizvod videti u godišnjim favoritima jeste njegova pomoć kada napravim “gnezdo” na glavi. Naime, ja najviše na svetu volim da nakon pranja kose legnem i ne radim ništa. Nemojte da me pitate zašto, to radim celog života, kad god imam vremena. Nekada toliko uživam da kosa krene da mi se suši u peškiru, a moja tanka kosa to ne može da podnese i bukvalno se “ućeba” i češljanje postaje pakao. 

U jednom od takvih trenutaka potpunog očaja, nakon što sam na kosu stavila razne proizvode za raščešljavanje, a ona je i dalje odbijala saradnju blizu korena, gde se ne usuđujem da stavim bilo kakvo mleko / ulje, palo mi je na pamet da vidim kako će se pokazati Byphasse tečni keratin.

OMG! EUREKA! Tako se pokazao! Svi oni pramenčići bebi kose koji su izgledali umršeno, beživotno, “ućebano” i nekako izlomljeno su se vratili u život. Samo sam naprskala kritične delove nekoliko puta, uzela fen i četku i osušila kosu (običnu četku, ne onu za feniranje). Sutradan sam otišla i kupila full size pakovanje u DM-u i rešila sam da ovo čudo uvek imam u zalihama! 

Žao mi je što se o ovom čudu ne priča više, ali verujte mi da je zaslužio svu vašu pažnju! Često je na akciji na Magic Beauty sajtu tako da pratite akcije i častite svoju kosu Byphasse tečnim keratinom :) 

Imate li vi neke čudne navike koje ste spremni da podelite sa mnom xD ?


Sve fotografije: Saša Marković 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.