Balea beauty effect ampule

15. 10. 2020.

Bioderma Hydrabio mleko za skidanje šminke

18. 10. 2020.

Bioderma Sensibio gel za umivanje

17. 10. 2020.

Imam lošu naviku da odlažem isprobavanje proizvoda koji su veoma hvaljeni, vodeći se time da će mi sigurno odgovarati, čekam da isprobam sve što mi padne pod ruku pre nego što se dugo zadržim na favoritu mnogih. Tako sam nepravedno zapostavljala i Bioderma Sensibio gel za umivanje, iako sam bila gotovo sigurna da će mi odgovarati. 

Bioderma Sensibio gel za umivanje je jedan od najhvaljenijih među osobama sa suvom kožom, kao i onima sa osetljivom kožom. Namenjen je upravo osetljivoj koži i može se koristiti na licu i očima. Na samom pakovanju piše da hidrira i da ne sadrži sapune, parfeme, parabene, da je hipoalergenski i nekomedogen i da sadrži fiziološki pH. Zapravo kada pročitate opis ovog proizvoda, bez preterivanja zvuči savršeno, a moram da priznam da je za moju kožu bio upravo takav! 

Biodermin “roze gel” je neverovatno prijatan i nežan prema koži. Ne peni previše, mada će se stvarati sve više pene što ga duže utrljavate u lice. Lice nakon umivanja ne zateže, nije osetljivo niti crveno.

Nisam sigurna da li ste se susretali sa proizvodima za umivanje koji su preagresivni, pa kada nakon umivanja obrišete lice i dodirnete ga, kao da ste dodirnuli nešto tuđe. Bioderma Sensibio gel je dovoljno efikasan da ukloni ostatke šminke, kao i ostatke ulja ili butera koje koristim u prvom koraku, a opet dovoljno nežan, da koža ostane mekana i “prirodna” na dodir.

Mislim da mogu slobodno da kažem da je Bioderma Sensibio gel prvi gel koji ću potrošiti “u cugu” u poslednjih 5 godina od kada blogujem. Najčešće me već čeka neki novi, uzbudljiviji proizvod za isprobavanje, ali ovog puta puštam i sebe i svoje lice da uživamo u potpunosti i do kraja! :) 

Bioderma Sensibio gel može se kupiti u apotekama, kao i u Lilly drogerijama. Cena mu se kreće od 1300-2000 dinara, zavisno od militraže, kao i prodavnice / apoteke. Dostupan je u pakovanjima od 200ml i 500ml.

Koji gel za umivanje je vama ispunio apsolutno sva očekivanja?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.