Naughty Nude

18. 02. 2016.

Flormar 231

24. 02. 2016.

Balea micelarna voda

21. 02. 2016.

Bilo je samo pitanje trenutka kada će se u DM-u pojaviti njihova verzija micelarne vode. Krajem prošle godine konačno se na policama pojavila Balea micelarna voda. Iako sam godinama verna Bioderminoj micelarnoj, uvek volim da probam nove proizvode koji se pojave na našem tržištu. Postoje dve verzije Baleine micelarne vode, jedna je za mešovitu i osetljivu kožu, a druga za suvu i osetljivu kožu, o kojoj ću vam i ja danas pisati.

Baleina micelarna voda ne sadrži alkohole, ni parfeme. Obogaćena je glicerinom i ne isušuje kožu. Proizvođač kaže da se ova micelarna voda ne mora ispirati, ali kako ostavlja dosta lepljiv trag na koži koji se zadržava par minuta, ja ipak volim da je isperem sa lica. Može se koristiti kao sredstvo za skidanje šminke, sredstvo za čišćenje lica i tonik (ukoliko vam ne smeta lepljiv film koji ostaje na koži). Balea micelarna voda spakovana je u providno pakovanje od 400 ml, sa poklopcem koji se lako skida, što je odlično ukoliko želite da je prebacite u neko manje pakovanje kada putujete.

Nema skoro nikakav miris. Bez ikakvih problema skida proizvode sa lica, senku, olovke i obične karmine za usne. Kada njom skidate tečne karmine, kao i vodootporne ajlajnere ili maskare biće vam potrebno malo više vremena i truda (trljanja). Ja je bez obzira na to, najčešće koristim baš za skidanje karmina, i običnih i tečnih, jer nije ni malo gorka (za razliku od Bioderme). Takođe, koristim je i za sitne prepravke, dok se šminkam.

Ne mogu da kažem da je u pitanju najbolja micelarna voda koju sam ikada probala, pošto mi je ipak potrebno malo više vremena za skidanje šminke sa očiju, kao i zbog lepljivog osećaja koji ostavlja na koži. Sa druge strane po ceni od 400 dinara za 400 ml proizvoda teško da ćete uspeti da pronađete bolji proizvod ove vrste. Obavezno pratite DM Srbija Facebook stranicu, kako biste saznali kada su Balea proizvodi na popustu. Ja ću nastaviti da je koristim, naročito za skidanje proizvoda sa usana.

Koja je vaša omiljena micelarna voda?

8 comments

  1. koristim inace onu od Garniera al mogla bi i ovu da probam kad su tu negdje kad je cijena u pitanju ;)

    1. Ne znam ni da li smem da priznam da nisam još uvek probala Garnier iako je svi toliko hvale! Moraću to uskoro da ispravim :)!
      Prati DM Facebook stranicu, često je na akciji kada košta i 250-300 dinara i tada je definitivno najjeftinija na tržištu!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.