Essence Crystal Power paleta senki

19. 01. 2020.

MAC Melon pigment

17. 02. 2020.

Balea Body Cream Jogurt Happy Coco

13. 02. 2020.
Beauty Bang Theory Essence Crystal Power paleta senki

Izvinite što sam vas ostavila da čekate da stignem do skoro kraja drugog pakovanja ove kreme za telo kako biste konačno pročitali moje oduševljenje u recenziji. Ladies and gentlmen, predstavljam vam Balea Body Cream Jogurt Happy Coco.

Čim se pojavila na policama kupila sam je bez razmišljanja. Svaki Balea proizvod koji sadrži kokos me je oduševio mirisom, pa nisam imala nikakve sumnje da će se isto desiti i sa Balea Body Cream Jogurt Happy Coco. Dolazi u mini pakovanju od 150ml i košta 250 dinara, što imajući u vidu količinu, spada u nešto skuplje Balea proizvode za negu tela. 

Ova krema na telu ne ostavlja ni najmanji beli trag. Tokom ramazivanja se pretvori u gotovo vodeno-gelastu teksturu, pa se lako razmazuje i brzo upija. Takođe, potrebna je jako mala količina proizvoda pa se i sporo troši. Na telu, klasično za Balea losione, ostavlja skoro skroz suv osećaj na koži, dok nakon sat ili dva koža postaje izuzetno mekana na dodir i izgleda negovano. 

Ne mogu da se ne osvrnem na prelep miris kokosa, koji je, ako mene pitate, nešto drugačiji od klasičnog Balea mirisa na koji smo navikli. Rekla bih da je manje sladak, i za nijansu više osvežavajuć od mirisa Balea losiona sa kokosom, na primer. Ne znam da li je “jogurt” u nazivu samo opis proizvoda, ili ima i “jogurtast” miris, ali mi se svakako baš sviđa. Zadržava se na koži, ali bez da vas guši. 

Ne znam za vas, ali ja volim Balea mazalice i Balea Body Cream Jogurt Happy Coco definitivno nije izuzetak (mada ne bih imala ništa protiv kraćeg imena koje bih brže otkucala ;) ). Pakovanje u teglici nije baš najpraktičnije, ali je preslatko, tako da mu opraštam :) 

Da li volite Balea mazalice? Koja je vama omiljena?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.