Alverde dvofazne ampule za lice

14. 10. 2020.

Bioderma Sensibio gel za umivanje

17. 10. 2020.

Balea beauty effect ampule

15. 10. 2020.

Pre par meseci bilo je gotovo nemoguće pronaći Balea Beauty Effect ampule na policama u DM-u. Svi su ih kupovali u velikim količinama i dosta hvalili. Čak se sećam nekoliko YouTube videa gde su žene iz Azije snimale oduševljene recenzije. 

Iako su ampule namenjene osobama starijim od 30 godina, naravno da nisam mogla, a da ne “ispoštujem” hype koji se stvorio oko njih. Kupila sam ih očekujući lifting (koji je obećan i u samom nazivu ampula), kao i hidrataciju, zbog hijaluronske kiseline koja se nalazi u sastavu. Svidelo mi se i to što je alkohol pri kraju liste sastojaka, kao i parfem koji se nalazi na samom kraju liste. 

U pakovanju se nalazi 7 staklenih ampula sa po 1ml koncentrovanog seruma. Serum je skoro providan, ali ima mlečnu boju, a tekstura je malo gušća od vode i nema neki poseban miris. Prilikom nanošenja na lice lepo se razmazuje i količina je sasvim dovoljna za lice vrat i deo dekoltea. Ukoliko nanesete celu količinu ampule samo na lice, može ostavljati blago beli trag prilikom razmazivanja, zbog prevelike količine proizvoda. Beli trag svakako nestaje brzo. 

Balea Beauty Effect ampule na licu ostavljaju blago lepljiv trag koji traje nešto duže nego što se meni to sviđa. Svakako nestaje kada nanesete sledeći proizvod. Nikako ih ne bih preporučila kao jedini proizvod za hidrataciju, jer smatram da nisu dovoljne. Ove ampule mogu biti dobar izbor ukoliko idete na put, pa vam je potrebna manja količina seruma jer je lakše poneti ih umesto velike bočice, ali nisam sigurna da ih preporučujem za svakodnevnu negu kod kuće. 

Cena im je veoma povoljna. Koštaju oko 300 dinara, ali kako nisam primetila nikakav WOW efekat ni nakon 2 kutije, ipak bih se pre odlučila za klasičan serum, nego za njih. Cela Balea Beauty Effect linija je dosta popularna i imaju nekoliko proizvoda, pa verujem da se i kod njih može naći proizvod koji će bolje odraditi hidrataciju od ovih ampula. 

Kakvo je vaše iskustvo sa ampulama za lice?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.