Réel čokolade

01. 02. 2016.

Manikir za Dan zaljubljenih

06. 02. 2016.

Baby Lips Valentine Kiss limitirana kolekcija

03. 02. 2016.

Maybelline nas je po drugi put u poslednjih par meseci obradovao limitiranom kolekcijom njihovih balzama za usne. O prošloj, Baby Lips Winter Delight kolekciji smo vam pisale ovde, a danas ćemo vam preneti naše utiske o Baby Lips Valentine Kiss limitiranoj kolekciji.

Ono što karakteriše sve balzame iz ove kolekcije je ispupčeno srce na vrhu balzama. Ono nestaje nakon 3-5 mazanja, ali je vrlo lep detalj, pogotovo ukoliko ove balzame kupujete nekome kao poklon za Dan zaljubljenih. Takođe, svi balzami u sebi sadrže mnogo srebrnih šljokica, ali su one veoma sitne i jedva primetne na usnama. Šljokice ostaju na usnama i koži oko njih i kada se balzam skine sa usana.

Beauty Bang Theory - Baby LIps Valentine Kiss 2

Prvi balzam iz ove kolekcije je roze boje sa zelenim slovima na poklopcu i zove se Pomme d’amour. Miriše na jabuku i cimet. Nakon nanošenja, miris se ne zadržava intenzivno na usnama. Ostaviće blago roze boju na usnama samo onima koji prirodno imaju izuzetno svetle usne.

Sledeći je ljubičasti sa crvenim slovima. Zove se Chocolate Kiss. Miriše slatkasto, na puding od čokolade. Sadrži najviše srebrnih šljokica, od tri balzama koliko ih je u kolekciji, i samim tim najviše su primetne na usnama kada nanesete ovaj balzam. Ostavlja blagu nude boju (boju kože) na usnama. Ističe suve delove usana, ali zbog specifičnosti boje, to je vidljivo samo izbliza.

Do poslednjeg balzama iz ove kolekcije sam jedva uspela da dođem. Zove se Candy Kiss, roze je boje sa plavim slovima na poklopcu. Miriše voćkasto, nešto između jagode i trešnje, ali se miris ne zadržava dugo na usnama nakon nanošenja. Najsvetliji je od sva tri balzama i ne ostavlja nikakvu boju na usnama. Mislim i da sadrži najmanje šljokica od sva tri.

Kao i ostali Baby Lips balzami i balzami iz Baby Lips Valentine Kiss kolekcije se troše dosta brzo. Nisam primetila da mi je bilo koji balzam iz ove kolekcije negovao usne, a čini mi se da su nakon nekoliko nedelja korišćenja krenuli i da mi ih isušuju. Preporučujem da ih koristite pored nekih drugih balzama koji neguju usne. Ja ću nastaviti da ih koristim preko mat karmina i olovaka za usne, kada budem želela malo sjaja i šljokica na usnama.

Da li volite i koristite Baby Lips balzame za usne?

2 comments

    1. Ne znam ni ja :( Retko koji Baby Lips mi se svidi. Pored zelenog iz obične kolekcije i zelenog iz Winter Delight kolekcije, samo mi još balzami iz Dr Rescue kolekcije neguju usne. Ali me to ne sprečava da nastavim da ih kupujem zbog predivnog pakovanja :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.