Šta kupiti u Parizu

04. 02. 2017.

Šminka za Dan zaljubljenih inspirisana Kylie Jenner – Be Mine kolekcijom

09. 02. 2017.

Zašto vam je Avon Rio Coctail kupka potrebna u životu

06. 02. 2017.
Beauty Bang Theory - Kyle Janner - Be Mine 5
Beauty Bang Theory - Avon Rio Coctail

Današnji tekst će biti najmanje planirana recenzija do sada (a verovatno i najkraća). Zapravo, lažem, svako jutro, dok se tuširam planiram da je napišem i čim završim, ja na recenziju zaboravim. E danas sam, čim sam izašla iz tuša, uzela fotoaparat i bez ikakve pripreme, pod veštačkim svetlom, uveče, fotkala naslovnu fotografiju i evo me sad, kucam tekst o tome zašto vam je u životu zaista potrebna Avon Rio Coctail kupka.

Malo generalija, kao i uvek na početku. Moja kupka kupljena je letos, došla je u limitiranom, letnjem pakovanju od 500ml, cene se zaista ne sećam (jer, kao što rekoh nisam planirala recenziju). Sada je ima u pakovanju od 250ml i cena joj je na akciji 160 dinara. Možete je naručiti ovde ili preko kataloga. Na pakovanju piše da sadrži prirodna ulja, balansiranu pH vrednost i da je dermatološki testirana. Takođe piše da je u pitanju gel za tuširanje koji hladi (što je imalo logike letos kad sam je kupala, još samo da sam je koristila), ali ne brinite, ne hladi zaista.

E sad, razlog zašto vam je Avon Rio Coctail kupka potrebna u životu je kratak i jasan – miris. Ali ne običan miris, nego miris koji će da vas probudi i samo par sati sna! Miriše na mohito, iliti, kako na pakovanju piše, limetu, rum i mentu. Takođe, ako se oporavljate od gripa, prodisaćete dok se tuširate! Ne isušuje kožu ni najmanje, a ja sam veoma osetljiva na to! Nisam primetila da se miris zadržava na koži dugo.

I to je to! Kao što sam vam već rekla, ova neplanirana Avon Rio Coctail je bila baš kratka :) . Javite u komentarima kako vam se sviđa ova vrsta recenzija :) .

Jeste li probali ovu kupku? Koji miris kupke je vama omiljeni?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.