Novogodišnji manikir

27. 12. 2016.

Nefavoriti 2016

29. 12. 2016.

Avon baza za senke

28. 12. 2016.

Moja tvrdoglavost nema granice. Mene ubediti da mi je potreban, na primer, sunđer za šminkanje, nova četkica za ajlajner ili baza za senku, je ravno nemogućem. A onda kupim sunđer pa ne mogu bez njega, kupim novu četkicu pa se pitam što li sam se mučila do sad. Avon baza za senke je stigla kod mene još u julu. Nakon prvog dana korišćenja ove baze sam bila opasno ljuta na samu sebe zašto joj nisam pružila priliku ranije!

Avon baza za senke dolazi u staklenom pakovanju sličnom pakovanjima gel ajlajnera, u kome ima 3g proizvoda. U ponudi postoji samo jedna nijansa – Light beige. Proizvođač kaže da je Avon baza vodootporna i da je pogodna za sve vrste senki i mi se u potpunosti slažemo! Mat je i ne sadrži u sebi nikakav šimer. Ni nakon par meseci se nije osušila, niti stvrdnula. Ne koristim je svakodnevno, ali nemam osećaj da se troši brzo.

Potrebna je izuzetno mala količina proizvoda za ceo kapak. I kada kažem “mala” zaista to i mislim! Velika količina ove baze može učiniti više štete nego koristi. Matira kožu i ujednačava boju na kapku. Ukoliko imate izražene vene na kapcima prekriće ih dovoljno dobro, ali ne u potpunosti. Meni se posebno sviđa način na koji ova baza ujednačava tekstutu kože i olakšava ravnomerno nanošenje senki!

Avon baza za senke je penaste, a ne kremaste strukture. Preporučujem da je nanosite na kapak prstima, umesto četkicom, jer je vrlo lako preterati sa količinom ukoliko koristite četkicu i samim tim se brže troši. Veoma lako se razmazuje i nije joj potrebno mnogo vremena da se “setuje”. Ni na koji način ne otežava nanošenje ili blendanje senki, već dosta olakšava.

Moji kapci su spušteni i masni. Preslikavanje ajlajnera je svakodnevica za mene (mada moram da priznam da od kad koristim tračice za spuštene kapke nemam tih problema). Avon baza za senke sprečava preslikavanje senki ili ajlajnera, a i senke se ne sakupljaju u pregibu kapka (bez obzira da li su u prahu ili kremaste). Zaista im produžava trajnost, pa je idealna kada je potrebno da nosite šminku ceo dan! Kao što možete da vidite na slici iznad ova baza takođe intenzivira boju senkama!

I od mene i od Milice imate samo preporuke za ovu bazu! Naručile smo zalihe dok je bila na akciji što i vama preporučujemo. Redovna cena ove baze je oko 700 dinara, ali je u trenutnom katalogu na akciji i košta 430 dinara!

Da li koristite baze za senku? Koja je vama omiljena?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.