UPDATE: L’oreal Gel Intenza eyeliner

07. 04. 2016.

Kate Moss x Rimmel x 48

12. 04. 2016.

Aura – Who’s that Boy?

09. 04. 2016.

Moram da priznam da sam jedva čekala da na red dođe recenzija Aura Amazingly Resistant laka za nokte u nijansi 433 Who’s that Boy? jer je ovo moj prvi susret sa njihovim lakovima za nokte i odmah su me oduševili!

Nijansa 433 Who’s that Boy? predivna je tamna nijansa boja mesa koja se odlično slaže sa svim tipovima kože. U sebi ima braonkaste i blago ljubičaste tonove i zaista je nesvakidašnja nijansa. Odlična je za ovaj prelazni period, pre nego što dođe leto i pastelne, svetle nijanse, a mislim da će biti super i za jesen i zimu.

Svi Aura Amazingly Resistant lakovi dolaze u bočicama koje sadrže 11ml proizvoda i koštaju oko 300 dinara. Aura nije pogrešila ni sa jednim proizvodom koji su preformulisali, pa tako ni sa lakovima za nokte. Tekstura mu je izuzetno kremasta, lako se razmazuje i ravnomerno prekriva nokatnu ploču. Veoma je pigmentovan, pa se možete “izvući” i sa jednim slojem, ali je uvek bolje da nanesete dva tanja sloja. Četkica je ravno sečena, normalne širine i ne ostavlja tragove u laku prilikom mazanja.

Beauty Bang Theory - Who's that Boy on nails

Aurina 433 Who’s that Boy? nijansa zadržava sjaj i nakon što se osuši. Potrebno joj je nekoliko minuta da bude potpuno suva. Ono što se meni posebno sviđa je to što bez obzira na dva sloja nikada mi se nije desilo da se probudim sa utisnutim tragom posteljine u noktima nakon spavanja, ili da se kosa kači za njega. To najčešće nije slučaj sa lakovima koji imaju izuzetno kremastu teksturu, kao što je slučaj sa ovim, tako da sam zaista oduševljena. Ovaj lak i dugo traje na noktima. Bar 4-5 dana bez ikakvog krzanja.

Sve u svemu, ako su svi lakovi iz Aura Amazingly Resistant kolekcije isti kao nijansa 433 Who’s that Boy? onda se radi o zaista fenomenalnoj kolekciji i sigurna sam da ćemo se još družiti!

Jeste li već probali ove Aurine lakove? Koja je vama omiljena nijansa?

6 comments

  1. Obožavam taj lak <3
    Inače je cela kolekcija fenomenalna po kvalitetu, brzo se suše, imaju visok sjaj i dugo traju na noktima! L.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.