MAC A wink of Pink

04. 03. 2020.

Ziaja Goat’s Milk kreme za lice

07. 03. 2020.

Afrodita okoloočna krema sa kamlicom

06. 03. 2020.
Beauty Bang Theory - A wink of Pink 1
Beauty Bang Theory - Ziaja Goat's milk kreme za lice 1

Prošle godine donela sam svečanu odluku da ću početi da korisitm okoloočne kreme svakoga dana. Ranije sam ih koristila sporadično, ali nedovoljno često da bih videla učinak istih. Primetila sam da su mi podočnjaci sve suvlji, da čine da izgledam starije, a i korektor je počeo da mi se uvlači u sitne linijice i da je red da se pozabavim hidratacijom tog područja. Otišla sam u kupovinu bez ikakve ideje šta bih mogla da kupim i na preporuku prodavačice Afrodita okoloočna krema sa kamilicom je završila u mojoj korpi. Da sam tada znala šta sada znam, izljubila bih ženu :D.

Afrodita okoloočna krema sa kamilicom dolazi u pakovanju od 15ml, što je standardna militraža za okoloočne kreme. Na pakovanju piše da je “protiv bora i podočnjaka. Nežno vlaži osetljivu kožu oko očiju te sa ugrađenim vitaminom A poboljšava ćelijsku razmenu supstanci i podstiče sintezu kolagena. Svakodnevnom upotrebom koža oko očiju se nežno neguje, bore se izglade, nestaju tamni podočnjaci i smanjuje se podbulost”. 

Moje iskustvo sa ovom kremom je odlično. Ima veoma masnu teksturu koja se lako razmazuje i ostavlja lep zaštitni sloj na koži. Zbog masne teksture potrebna vam je jako mala količina, pa će ova krema trajati mesecima! Može izgledati sjajno ukoliko nanesete neku veću količinu, ali meni se to baš svidelo, zato što sam imala osećaj zaštitnog sloja i konstantne hidriranosti tog područja. Kako nemam problema sa tamnim podočnjacima i podbulošću, ne mogu da kažem kakav učinak ima u tom smislu, ali kada je hidriranost i mekoća tog područja u pitanju, oduševljena sam rezultatima. 

Još jedan plus dajem ovoj kremi jer je odlična baza za šminku. Pogotovo ukoliko imate neke suvlje korektore koji znaju da se uvuku u linijice oko očiju, Afrodita okoloočna krema sa kamilicom je rešenje za te probleme. Mislim da vam je jasno zašto je završila u našim godišnjim favoritima za 2019.

Cena joj je nešto manje od 800 dinara, ali se često može naći i na akciji. Verujem da je u tom cenovnom rangu ovo jedna od najboljih okoloočnih krema koje sam ja probala i definitivno planiram da je kupim ponovo.

Koju okoloočnu kremu vi koristite?

 

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.