Thimoucase anticelulit gel – Hemofarm

31. 05. 2017.

UPDATE 2 – Hemofarm Thimoucase gel

15. 09. 2017.

UPDATE Thimoucase anticelulit gel – Hemofarm

25. 06. 2017.

Update Thimoucase anticelulit gela je pred vama! Kao što smo vam obećale, ostavljamo vas recenziji, utiscima dve devojke, ali i fotografijama pre i posle. :)

Da bi vaš utisak o proizvodu bio potpun, savetujemo vam da prvo pročitate ovu recenziju. U prethodnom tekstu smo vam pisale detaljnije kako o samom proizvodu, tako i o karakteristikama devojke koja je testirala Thimoucase anticelulit gel, a koje su veoma bitne kako biste do kraja shvatili rezultate koje ćete videti uskoro.

Između prve i druge fotografije prošlo je 23 dana. Trudile smo se da osvetljenje bude što približnije, ali ni jedna ni druga fotografija nisu ni na koji način sređivane u bilo kom programu za obradu fotografija. Želele smo da vidite što realniju sliku, kako biste što realnije donele odluku da li ćete se odlučiti za ovaj proizvod ili ne.

Naš model je od 23 dana koliko je prošlo između dva fotografisanja preskočila možda 3 dana, da nije namazala gel. Ništa se u njenim svakodnevnim navikama nije drastično promenilo. Koristila je gel i ujutru i uveče nakon tuširanja. Bila joj je potrebna količina proizvoda veličine zrna grožđa za celu nogu (od čukljeva do kukova). Koža joj upije gel za nekih 10ak minuta. Naš model ima izuzetno suvu kožu tela, i nije bila zadovoljna hidratacijom koju joj je Thimoucase anticelulit gel pružio.

One najbitnije rezultate, vezane za celulit, možete i sami da vidite na fotografijama iznad. Količina celulita je definitivno smanjena i to nakon samo 20ak dana! Ona trenutno testira drugu bočicu, pa ćemo vam uskoro pisati i update broj 2 :).

Milica takođe koristi Hemofarmov Thimoucase anticelulit gel vec 20ak dana. Proizvode nikad ne testira samo jedna osoba kod nas na blogu, pa nismo želele da napravimo izuzetak kada je ovaj gel u pitanju. Ona je imala bolje rezultate od našeg modela. Nju nisam slikala pre, pa vam ni slike posle ništa ne bi značile. Prve rezultate je videla već nakon nedelju dana, gel joj se upijao za najviše 10ak minuta, a i ima osećaj da joj je koža na dodir lepša. Kaže da se lako razmazuje i olakšava masažu nogu koja je preporučljiva prilikom nanošenja ovog gela. Milica nema suvu kožu tela, pa je možda to još jedan od razloga zašto. Imajte na umu da se naš model bori protiv celulita mnogo duže od Milice, pa je verovatno i struktura, otpornost, tvrdoća, vrsta celulita različita.

U svakom slučaju, kod obe devojke rezultati su prisutni i jasno vidljivi. Kako je naše iskustvo pokazalo Hemofarmov Thimoucase anticelulit gel će vam sigurno pomoći, samo je pitanje koliko brzo. :)

 

Od nas imate preporuke za ovaj proizvod, iz jasno vidljivih razloga, a vi nam javite vaše utiske u komentarima!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.