UPDATE Thimoucase anticelulit gel – Hemofarm

15. 09. 2017.

Mermerni nokti – VIDEO

15. 09. 2017.

UPDATE 2 – Hemofarm Thimoucase gel

15. 09. 2017.

Ako ste još uvek ovde, ako opet čitate blog i ako ste uspeli da dočekate Update 2 Thimoucase anticelulit gela, svaka vam čast! Prazna izvinjenja što nas nije bilo mesecima, nikome ništa neće značiti, pa sa tom pričom nećemo ni dužiti. Ono što obećavamo je da će nas biti redovno u narednom periodu, a već sledećeg meseca možete da očekujete drastičnu promenu na blogu, jer naš BBT uskoro prima novog člana! :) Više o tome ćete saznati uskoro, a za sada vas ostavljamo dugo čekanim utiscima nakon druge potrošene bočice Hemofarmovog Thimoucase anticelulit gela.

Pre svega red je da vas uputimo na originalnu recenziju, ali i na prvi update, kako biste imali kompletnu sliku o proizvodu i našem modelu. Da se ne bismo ponavljale preterano, reći ćemo vam da se u svakodnevnim navikama našeg modela od samog početka do kraja testiranja ovog gela ništa nije promenilo. I za drugu bočicu joj je bilo potrebno oko 20ak dana da je potroši, a rezultati su ponovo vidljivi :)

Jasno vam je sa fotografije iznad da su rezultati manje vidljivi nakon druge bočice, nego nakon prve. Iskreno meni je to potpuno razumljivo. Ako to uporedite, na primer, sa osobom koja je krenula na dijetu, ili u teretanu, na početku će gubitak kilograma biti najveći, a što manje kilograma imate, manje ćete gubiti na nedeljnom / mesečnom nivou, zar ne?

Ono što je meni lično, a verujem i našem modelu, bilo izuzetno bitno jeste da vidim da li Hemofarm Thimoucase gel deluje nezavisno od svega ostalog. Prvi update, ali u update 2 su to definitivno pokazali. Uz potpuno nepromenjene navike, što se tiče ishrane, vežbi, unosa vode, ovaj gel i dalje deluje, a složićete se da nije tako lako pronaći takav proizvod na tržištu.

Ni jedna od fotografija ni na koji način nije obrađivana, a uvek smo se trudile da osvetljenje bude što približnije, kako bi se rezultati što jasnije videli.

Molimo vas da nam javite vaše utiske što se tiče fotografija koje vidite iznad, ali i vaša iskustva, kada je u pitanju borba sa “dosadom” zvanom celulit :) .

3 comments

  1. Wow odlicni rezultati! I ja na sebi vidim rezultate, pa sam se obradovala posto uglavnom ni jedan proizvod ne radi. Kod mene nisu toliko ekstremni rezultati, mada mislim da i imam manje celulita, pa je i logicno, a i tek zavrsavam prvu bocicu. Svakako planiram da ga i dalje koristim. :))

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.