Bioten “Walk Tall” kampanja i nagradna igra

03. 04. 2016.

Oriflame Milk and Honey Gold mleko

03. 04. 2016.

Strawberry Kissed

03. 04. 2016.

Kada sam napisala tekst o Sephorinom tečnom karminu u nijansi 01 Always Red i poslala ga Milici da ga pročita pre objavljivanja, rekla mi je kako se u tekstu “oseća ljubav”. Još nekoliko drugarica mi je reklo da su ga ili kupile ili stavile na listu želja nakon što su pročitale recenziju na blogu. Pre par meseci kada sam kupila Sephora Cream Lip Stain u nijansi 03 Strawberry Kissed mislila sam kako će ljubav biti još jača, zbog nijanse kojom sam opsednuta ovog proleća.

Sephora Cream Lip Stain u nijansi 03 Strawberry Kissed, kao i ostali Sephora tečni karmini, dolazi u pakovanju karakterističnom za pakovanja sjajeva za usne. Ima sunđerasti aplikator klasičnih dimenzija, koji omogućava precizno nanošenje, tako da vam olovka za usne nije neophodna. Vodootporan je i ne preslikava se. Traje na usnama dok ga ne skinete i ne isušuje usne. Minut-dva nakon mazanja se suši potpuno mat i još kratko bude blago lepljiv, ali daleko od toga kako tečni karmini inače znaju da budu lepljivi! Ima prijatan slatkast miris, koji se ne zadržava na usnama dugo.

Beauty Bang Theory - Strawberry Kissed

Nijansa 03 Strawberry Kissed, po mom mišljenju je samo nekoliko nijansi tamnija boja lubenice. Ima dosta crvenog pigmenta, tako da pod malo lošijim osvetljenjem i izgleda crveno. Boja je idealna za proleće i leto.

Nažalost, došli smo do dela ovog post-a, kada treba da vam kažem zašto sam se razočarala u ovaj karmin. Pigmentacija mu je odlična, ali dosta lošija od nijanse 01 Always Red. Dosta je ređi od nje i boja nejednako ostaje na usnama. Mnogo ističe suve delove i kada se osuši, na unutrašnjosti usana se odmah sakupi u grumuljice koje izgledaju izuzetno neuredno. Ne popunjava linijice usana, tako da kada se nasmejete i razvučete usne, izgledate kao pink zebra. Nakon nekog vremena počinje i da se kruni. Nejednako se skida, a ne možete da ga popravite jer sve loše što sam nabrojala iznad postaje još izraženije. Na fotografiji iznad namazala sam ga prvi put i to je bio jedini put kada je ovaj karmin izgledao lepo na usnama, kao i njegov crveni drugar iz iste kolekcije. Pokušala sam da ga mućkam pre nanošenja, da ga ne mućkam, čak i da ga držim u toploj vodi pre nego što krenem da ga mažem i ništa nije pomoglo. Čak ni tanak sloj ne rešava ove probleme.

Iskreno se nadam da će se neko od vas javiti u komentarima i napisati da imaju istu nijansu i da je problem samo u mom primerku! Nijansa 03 Strawberry Kissed je zaista predivna i idealna za predstojeći period, a mat završnica i fenomenalna formula (ostalih) Sephora tečnih karmina učinila bi ga savršenim karminom.

Koja je vama omiljena nijansa Sephora tečnih karmina?

4 comments

 1. Baš čudno! :O meni je to prvi Sephorin Cream Lip Stain koji sam kupila i posle njega sam uzela još 4! :D Meni savršeno radi kao i svi ostali, nemam ni jedna od problema koje si ti navela. Baš mi je žao što nisi imala sreće sa njim… :/

  1. Iskreno, baš me je obradovao tvoj komentar, jer mi je Always Red omiljeni karmin, tako da pretpostavljam da sa Strawberry Kissed samo nisam imala sreće sa primerkom. Pokušaću da mu nađem caku neku, a ako ne, moraću još jedan da uzmem, valjda ću sa novim imati više sreće! :)

  1. Nijansa 01 je fenomenalna! Moje najiskrenije preporuke za nju!
   Sto se nijanse 03 tiče, možeš da vidiš u Nikolininom komentaru da ona nije imala probleme kao ja, tako da se iskreno nadam da je problem samo u mom primerku. Oduševljena sam nijansom, tako da što se boje tiče i ja mogu da ga preporučim! Možda imaš više sreće od mene :)
   Javi utiske, baš me interesuje kakva je nijansa za koju ćeš ti da se odlučiš!

Leave a comment