Zalazak u Parizu

23. 11. 2016.

Ingrid Casablanca palete senki

03. 12. 2016.

Novembarski favoriti 2016

30. 11. 2016.

Ako nas čitate redovno, ili pratite naše društvene mreže, a posebno Instagram, verovatno znate da smo novembar provele u Parizu. Potpuno nestvaran zalazak sunca sa Ajfelovom kulom smo već objavile na blogu, a sigurne smo da ćemo vas još udaviti sa fotografijama. Novembarski favoriti su zapravo i “putni favoriti”, jer su jednostavni, mali i neophodni.

Počećemo sa VZK za stopala o kojoj smo vam već pisale recenziju. Od kada sam na putu, mažem je dva puta dnevno i bez obzira na desetine pređenih kilometara svakoga dana, stopala mi ne izgledaju užasno! Sve preporuke za ovu kremicu i zbog učinka i zbog cene! Jedno pakovanje mi traje 10-15 dana i trenutno trošim poslednje, tako da nzm kako ću bez nje dok se ne vratim u Srbiju. 

Avon Advance Techniques Moroccan Argan ulje za kosu sam planirala da naručim nekoliko godina i uvek sam zaboravljala na njega! Verujte mi na reč, od kada sam ga probala, sigurna sam da ga više nikada u životu neću zaboraviti! Kosu čini nestvarno mekanom, zagladi dlaku, miriše božanstveno, ne masti kosu! Uskoro detaljnije o njemu!

Yves Rocher Sexy Pulp maskara je moj favorit godinama unazad! Priču o malom pakovanju i ovoj maskari ćete čitati uskoro na blogu, ali mogu da vam kažem da fenomenalno razdvaja trepavice i da ima najbolju četkicu ikada!

Kiko Velvet Passion Matte karmin u nijansi 314 Plum je ljubav na prvi pogled! Idealna jesenja ljubičasta, koja će dugo da vam ostane na usnama, a neće ih isušiti! Boja se može nadograđivati i ja je nosim i preko dana i za večernje prilike! O njemu, ali i o nijansi 304 ovog karmina smo vam pisale ovde.

Za kraj smo ostavile verovatno najčudniji favorit, a to je moj mobilni telefon! Zašto se našao u favoritima? Zato što pravi toliko nestvarne fotografije, da sam ja prestala da sa sobom nosim fotoaparat! Ako ste videli fotografije zalaska sunca u Parizu, i ako vam kažem da su sve od prve do poslednje fotkane ovim telefonom, biće vam jasno zašto sam oduševljena! Svakako ćete videti još fotografija napravljenih ovim telefonom, a do tada ako ste u potrazi za novim “ljubimcem”, bacite pogled na Xiaomi Redmi Note 3 Pro. P.S. Kao što vidite ja sam zaštitno staklo na svom Šjaomiju već skrcala, ali ću vam za koji dan napisati kako da to izbegnete!

Kao i uvek, javite nam koji su to vaši favoriti za mesec novembar, ali i kako vam se sviđaju naši novembarski favoriti!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.