Laneige Cream Skin Refiner

23. 11. 2020.

CosRX Acne Pimple Master Patch

20. 02. 2021.

Laneige Water Bank Moisture Kit

24. 11. 2020.

Ma ima li šta slađe od mini pakovanja? A ima li šta praktičnije od mini pakovanja? Ako mene pitate, nit ima slađe, nit praktičnije! Moram da priznam da sam mnoge korejske proizvode kupila u mini pakovanjima i shvatila da je količina sasvim dovoljna da se lepo upoznate sa proizvodom, a uz to i finansijski isplatljivija. Tako da sam ja nakon oduševljenja Laneige Skin Refiner tonikom, naručila još 4 Laneige Water Bank tester proizvoda o kojima ću vam pisati danas. 

Ako ćemo precizno Laneige Water Bank Moisture Kit sadrži 3 proizvoda – esenciju, okoloočnu kremu i kremu za lice, ali sam ja naručila i noćnu masku – jedan od najhvaljenijih proizvoda svih vremena, pa ću i o njoj pisati danas. Sve proizvode naručila sam “pre korone” sa sajta Yes Style, ali se i danas mogu naći na mnogim korejskim sajtovima kao i na eBay-u. Neki od proizvoda o kojima ću danas pisati su dostupni i kod nas u Sephora radnjama. Pošto nas čekaju 4 proizvoda, neću dalje da dužim i prelazimo na konkretne informacije.

Laneige Moisture Essence10ml oko 3€ / 70ml oko 30-35€. Iako sam oduševljena praktičnošću mini pakovanja, ovaj proizvod kupila bih i u full size-u, jer bez obzira na cenu, ovo je proizvod u kom sam uživala prilikom svakog korišćenja. U pitanju je proizvod lagane teksture, koji se lako razmazuje (pa je potrebna veoma mala količina) i koji fantastično hidrira kožu, ali je i priprema za dalje korake. Upija se nakon minut bez lepljivih tragova, pa se može nositi i kao baza za hidratantnije pudere, ukoliko nemate suvu kožu. Iscedila sam pakovanje do poslednje kapi i planiram da ga kupim ponovo! 

Laneige Eye Gel EX – 3ml oko 3€ / 25ml oko 30€. Lagana gel tekstura ove kreme se lako razmazuje i brzo upija. Pruža odličnu hidrataciju mojoj suvoj koži i prijatna je, bez osećaja težine. Daje zdrav sjaj podočnjacima, što je veliki + kod ovakvih proizvoda. Ipak, imajući u vidu cenu i militražu, bez obzira što sam bila zadovoljna njenim učinkom, nisam sigurna da se ne može pronaći jeftnija alternativa, pa nju neću naručiti ponovo. 

Laneige Moisture Cream EX – 10ml oko 3€ / 50ml oko 30€. Ova krema mi se ni malo nije svidela. Iako je hidratacija koju pruža odlična, nije mi se svideo osećaj koji ostavlja na koži, koji je težak i pomalo mastan. Odgovarala mi je kao baza za šminku, ali mi se nije svidela da je nosim samostalno. Verujem da postoje mnogo bolje i jeftnije alternative. 

Laneige Water Sleeping Mask – 15ml oko 3€ / 70ml oko 20€. OK jasno mi je zašto ceo svet godinama priča o ovoj maski za lice. Nakon nekoliko neslavnih pokušaja isprobavanja noćnih maski koje su bile previše lepljive i iritantne za korišćenje, okrila sam fantastičan proizvod kome ću se vraćati iznova i iznova. Lagana tekstura nije nalik bilo kojoj drugoj noćnoj maski koju sam ja probala. Potrebno joj je nekoliko minuta da se upije i nakon toga se ne lepi, što je meni jedna od najbitnijih stavki. Nije potrebno ni previše proizvoda za jedno korišćenje, pa i traje dugo. Koža je ujutru hidrirana, sa vidno smanjenim tragovima dehidriranosti lica, jedrija, mekana, lepša. Bukvalno čudo u bočici. Ukoliko mene pitate, apsolutno se isplati uložiti u full size pakovanje! Tokom hladnih meseci koristim je 2x nedeljno i vidim veliku razliku u hidriranosti kože. Ona je dostupna u Sephora radnjama kod nas i cena joj je oko 4000 za 70ml.

Essencija, okoloočna krema, krema za lice, noćna maska

Trudila sam se da vam prenesem svoje utiske, što je kraće moguće, bez nekih suvišnih informacija, ali ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, tu sam da odgovorim na sva :) Pišite mi ukoliko ste probali neki od Lanege proizvoda i kakva su vaša iskustva :)

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.