Krvavi mafini

19. 10. 2017.

Jesenji smokey eye

22. 10. 2017.

I’d melt for you – China Glaze

21. 10. 2017.

Nismo pisale o lakovima za nokte 8 meseci, a onda u tri dana, dva laka za nokte :). China Glaze I’d melt for you, pojavio se na tržištu još 2014. godine kao deo zimske kolekcije. Tri godine kasnije, mi smo potpuno oduševljene ovim lakom, koji mnogi nazivaju “tečnim metalom”!

China Glaze I’d melt for you je srebrni hrom lak. Dugo smo bile u potrazi za lakom koji će najviše ličiti na gel nokte iz našeg posta o ogledalo noktima i nismo pronašle ništa što liči više od ovog laka. Sjajni srebrni hrom prekriva nokat u jednom sloju, mada možda će vam na nekom nekom noktu biti potreban i drugi sloj, ako greškom ostavite neku “rupu”.

I’d melt for you nije lak za nanošenje. Morate ozbiljno da se potrudite oko njega, a mi ćemo se pokušati da vam u narednih par rečenica koliko toliko olakšamo. Generalni problem sa hrom lakovima / gelovima jeste to da se svaka nepravilnost na noktu vidi. Najbolje je da ispolirate nokte pre nanošenja ovog laka, ali možete pokušati i sa baznim lakom za nokte. Četkica će vam verovano ostavljati mnogo tragova, dok se ne naviknete na to kako da ga namažete. Potrebno je da na četkici imate nešto više laka kako bi vam četkica što manje dodirivala nokatnu ploču i da imate veoma, veoma laganu ruku.

To što vam preporučujemo malo veću količinu laka na noktu, ne treba da vas brine, kada je sušenje u pitanju. Ovaj lak se suši izuzetno brzo – za najviše minut. Ako ste malo sporiji sa mazanjem, ili ako volite da budete veoma precizni, I’d melt for you će se osušiti na polovini nokta koju ste prvo namazali. Da, da, ne šalimo se.

Mana ovog laka je kratka trajnost na noktima. To nije ništa čudno kada su nijanse i formule lakova slične ovom u pitanju. Najviše što je izdržao na mojim noktima bez ikakvih oštećenja je 2 dana. Ne koristim nikakav nadlak uz njega, pošto mi se čini da pretvara ovaj lak u više šljokičavi lak, nego chrome lak.

Verujem da se pitate zašto smo na početku rekle da smo oduševljene lakom koji kratko traje na noktima i koji nije jednostavan za nanošenje. Pre svega oduševljene smo nijansom ovog laka i načinom na koji sija. Ovaj lak će sigurno biti primećen, a količina pitanja koju ćete dobiti kada je on u pitanju će možda čak početi i da vas malo nervira. Uz to lako se skida, a brzo se suši, pa su nokti spremni za svega par minuta i jedan YouTube video. Uz ove hladnije i mračnije dane koji su pred nama, malo “svetla” na noktima neće biti na odmet.

China Glaze lakove možete kupiti u Alexandar cosmetics-u. Cena China Glaze I’d melt for you laka za nokte je oko 500 dinara i možete ga poručiti ovde, ili ga kupiti kod nekog od distributera u vašem gradu. Bočica sadrži čak 14 ml laka!

Da li vam se dopada China Glaze, I’d melt for you lak za nokte?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.