Deborah x Keith Haring karmini

30. 11. 2018.

L’oreal La Vie En Glow paleta highlightera

04. 12. 2018.

Fancy Handy kaktus krema za lice

02. 12. 2018.

Sigurna sam da ste na Instagramu videli kreme u pakovanjima u obliku kaktusa i ananasa koje su se letos pojavile na našem tržištu. Neću da vas slažem Fancy Handy Kaktus kremu za lice kupila sam samo zbog pakovanja. Doduše, nije da me nisu ubedili i činjenicom da je namenjena suvoj i osteljivoj koži, jer sve što može da hidrira moju kožu spremna sam da kupim u neograničenim količinama, bez obzira da li dolaze u kaktus pakovanju ili ne.

Fancy Handy Kaktus krema dolazi u pakovanju koje sadrži 30ml proizvoda. Na pakovanju piše da je “kaktus veoma bogat vitaminom E, stvara zaštitni sloj na koži, štiti od slobodnih radikala i prevremenog starenja. Osim toga, smanjuje isparavanje vlage iz kože i tako čuva njenu prirodnu hidrataciju čineći je zdravijom i jačom”. Pored pakovanja i opis mi se izuzetno svideo, ali priznajem da sam ostala skeptična.

Kaktus kremu sam koristila nekoliko meseci. Od jula / avgusta, sve do kraja novembra. Prošle smo zajedno i kišu i sunce i vetar i sneg. I toplo i hladno vreme i sve stadijume koje moja koža može da ima. Iako su mi očekivanja bila veoma mala, ova krema me je iskreno oduševila. 

Tokom svih ovih meseci bila sam zaista zadovoljna hidratacijom koju mi je ova krema pružila. Kombinovala sam je sa Eucerin okoloočnom kremom i Zoja Zec serumom, dok sam poslednjih mesec dana, od kada je počelo hladnije vreme počela da koristim i Alverde ulje, kao i The Body Shop masku, o kojoj ćemo vam pisati za koji dan. Samostalno ne koristim ni jednu kremu, pa tako nisam koristila ni Fancy Handy Kaktus kremu. Sa druge strane, u kombinaciji sa proizvodima koje inače koristim pokazala se fenomenalno i moram da priznam da mi se više sviđa od Collistar kreme, koja je cenovno značajno skuplja od Fancy Handy kreme, kao i gušća, ali mi ne ostavlja kožu mekanom, kao što to radi Fancy Handy Kaktus krema.

Tekstura ove kreme je gelasta i vodenasta. Razmazuje se lagano i upija veoma brzo. Kožu ne ostavlja ni masnom ni sjajnom, a opet ostavlja na koži sloj koji je čini izuzetno mekanom. Miriše na aloe veru, bar meni, ali se miris ne zadržava na koži. Pakovanje jeste veliko i nepraktično za putovanja, ali je veoma lagano, za slučaj da ipak rešite da je ponesete sa sobom. Mislim da je suvišno spomenuti koliko je preslatko i koliko neću želeti da ga bacim kada je skroz potrošim.

Cena Fancy Handy kaktus kreme je 900 dinara i možete je kupiti u DM prodavnicama ili je naručiti sa Magic Beauty sajta. Uz to je često na akciji, pa obavezno zapratite Instagram profile DM-a, Magic Beauty sajta i Fancy Handy Srbija, kako ne biste propustili popust. Za kraj, vrlo neočekivano, moram da preporučim ovu kremu i da vam kažem da čak i ako vam pakovanje liči na igračku, unutra je ozbiljno dobar proizvod, koji od mene može da dobije samo reči hvale. 

Da li ste probali neki Fancy Handy proizvod? Jeste li pročitali našu recenziju o njihovoj peni za čišćenje lica?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.