NYX Alabama – Matte Lipstick

12. 12. 2018.

Catrice HD Liquid Coverage tečni puder

15. 12. 2018.

Bourjois Le Petit Strober highlighter

14. 12. 2018.

Prvi tečni puder kupila sam kada sam upisala fakultet. Čuveni Bourjois Healthy Mix. Prodavačica me je ubedila da mi je i korektor neophodan pa sam i njega kupila. Mnogo sam ih volela, iako gledajući iz ove perspektive mislim da nisam znala kako da ih koristim pravilno. Sedam godina kasnije sam konačno kupila još neki Bourjois proizvod. Nemam opravdanje zašto se češće ne zadržavam ispred njihovog štanda, pošto znam da su im proizvodi hvaljeni, međutim kada sam videla Bourjois Le Petit Strober highlighter zaljubila sam se na prvi pogled!

Bourjois Le Petit Strober highlighter je takozvani “pečeni” (baked) proizvod i dolazi u mini, preslatkom pakovanju koje sadrži 2.3g. Ima četkicu, koja je krajnje neupotrebljiva i za moj ukus nepotrebno povećava debljinu i cenu proizvoda, kao i ogledalce u samom poklopcu. Ima više razloga zašto nisam zadovoljna četkicom. Pre svega je mala i nikako mi ne staje u ruku, tvrda je i grebe i proizvod i lice i kupi minimalnu količinu proizvoda, ako uopšte nešto i pokupi. Cena mu je poprilično visoka, imajući u vidu količinu proizvoda koji se dobije – oko 1000 dinara.

No, vratimo se proizvodu. Bourjois Le Petit Strober highlighter ima preslatko pakovanje.

I to je to. Nemamo ništa više lepo da kažemo za njega. Ali stvarno.

Ovaj highlighter će se na licu videti možda. Pod određenim uglom i svetlom direktno uperenim u vaše jagodice. Ostavlja šljokice, koje izgledaju kao da su random razbacane, s obzirom da između samih šljokica nema ni sjaja ni boje. Nema razlike ni ukoliko ga nanosite prstima ili četkicom. Bilo kojom četkicom.

Pojaviće se malo ako četkicu prethodno natopite nekim fiksirajućim sprejom. Ali svakako je i to nedovoljno i rekla bih da je ovo highlighter za one koji inače ne vole highlighter, ali ako ga već ne volite, onda bolje nemojte da bacite 1000 dinara. Ne biste verovali koliko je bilo teško uslikati bilo šta, ali biiilo kakav trag na ruci. Mada sada kada vidim sliku iznad moram da skinem Saši kapu za ovakvu fotku, s obzirom da se na licu vidi manje (da ne kažem: na licu se ne vidi uopšte).

Želim da verujem da je problem u našem primerku, pošto mislim da Bourjois kao kompanija ne bi smela da sebi dozvoli ovakav proizvod, pogotovo ne u dodatku sa visokom cenom, tako da, ako ste koristili ovaj highlighter pišite nam kakvi su vaši utisci…

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.