Balea crna maska – poređenje nove i stare verzije

27. 10. 2017.

Ingrid Ideal Face tečni puder

14. 11. 2017.

Kako da sami organizujete baby shower

12. 11. 2017.

Popularizacija Baby Shower običaja na našim prostorima nam ni malo ne smeta, jer je povod za isti najlepši na svetu! Fotografije ovog, još uvek “stranog” običaja, koje se mogu naći na internetu, su i više nego inspirativne, ali se bar nama činilo da je nemoguće tako nešto organizovati kod nas. A onda je jedan mališan najavio “dolazak” i mi smo rešile da ipak pokušamo :).

Svrha Baby Shower-a jeste da se mami bebe daruju pokloni pre nego što se beba rodi, što može da bude veoma korisno i da umnogome olakša “posao” ali i budžet novim roditeljima. Naravno, druženje i klopa su takođe neizostavni deo Baby Shower-a. Kako nam “slaniši” ne idu baš od ruke, mi smo se fokusirale na slatkiše :). Spremile smo nekoliko toplih sendviča i mnogo, mnogo plavih, belih i braon slatkiša.

O mafinima smo vam pisali ovde, recept je isti, jedino ih nismo punili višnjama, kao za Noć Veštica. Šlag smo ofarbale sa malo tečne, plave, prehrambene boje. Penaste bombonice, kao i braon – bele kuglice kupljene su u prodavnici robe na meru. Recept za krofnice smo našle na netu, a bele – “rafaelo” štapiće smo šarale obojenom belom čokoladom. Možemo vam reći da je hrana “nestala” veoma brzo!

Što se dekoracije tiče, postoji mnogo stranica na Facebook-u i Instagramu koje se bave time. Mi smo verne stranici Party Ideje (Facebook / Instagram) jer nas nikada nisu razočarali, pa ni sada! O lampi sa slovima smo vam već pisale u januarskim favoritima.

Oko poklona ne možemo puno da vam pomognemo. Predloga je bezbroj. Možete se dogovoriti sa mamom bebe šta im je potrebno, ili možete da pitate tatu, ako želite mamu da iznenadite. Možete da kupite jedan zajednički poklon ili svako za sebe, tu vam se nećemo mešati u izbor, ali bismo voleli da čujemo šta ste odlučili u komentarima :)

Sada vas ostavljamo da uživate u fotografijama i čekamo vaše utiske! Javite nam i šta mislite o organizaciji Baby Shower-a generalno! :)

 

1 comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.