KIKO 497 Pearly Indian Violet

06. 12. 2015.

Always Red

12. 12. 2015.

Alverde sprej za lakše raščešljavanje kose

09. 12. 2015.

Godinama ne mogu da zamislim negu svoje kose bez nekog spreja za lakše raščešljavanje. Imam dosta tanku dlaku koja se lako mrsi i puca prilikom češljanja, pogotovo ukoliko mi je kosa mokra. Kvalitet moje kose se drastično poboljšao u poslednjih par godina, od kada ih koristim. Za Alverde sprej za lakše raščešljavanje sam se odlučila nakon što sam saznala da se moj omiljeni sprej više ne proizvodi. Moram da priznam da me ovaj proizvod nije razočarao, iako nisam imala visoka očekivanja.

Alverde je nemačka kompanija koja proizvodi prirodnu, organsku kozmetiku. Njihove proizvode možete pronaći u DM prodavnicama po vrlo pristupačnim cenama. Alverde sprej za lakše raščešljavanje sadrži ekstrakt magnolije i pamuka. Odgovara svim tipovima kose i može se koristitii na suvoj i na mokroj kosi. Ovaj proizvod se ne ispira. Svi sastojci ovog spreja su prirodni, a većina je i organskog porekla, tako da je pogodan za vegetarijance i vegane.

Alverde sprej za raščešljavanje nanosim na kosu nakon što sam je samo malo prosušila peškirom. Kosa mi se raščešljava gotovo bez ikakvih problema. Pritom, ovaj sprej je ne slepljuje i ne otežava. Nanosite ga samo na vrhove kose, a ne i na koren kose. Ja sam ga nanosila i na šiške i nisam primetila da mi se slepljuju ili brže maste nego obično. Proizvođač obećava da će ovaj sprej dati vašoj kosi sjaj i učiniti je mekšom. Moja kosa je prirodno sjajna i mekana, tako da nisam bila najbolji kandidat za to testiranje. Nakon mesec dana korišćenja ovog spreja, nisam primetila da mi je isušio kosu, niti krajeve kose, što sprejevi ove vrste ponekad mogu da urade. Miris Alverde spreja je malo jači, ali se ne zadržava na kosi.

Alverde sprej za raščešljavanje sadrži 150ml proizvoda i košta nešto manje od 300 dinara. Može se pronaći u svim DM prodavnicama.

Da li koristite sprejeve za lakše raščešljavanje kose i koji je vaš omiljeni?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.